#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se ponese především ve znamení nostalgie. Rozpomenete se na staré časy a budete s láskou vzpomínat na doby mládí. Zároveň si uvědomíte, že současnost není o nic horší než minulost. Ba právě naopak. Co bylo, bylo. Myslete na budoucnost!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nechtěně se zapletete do milostného trojúhelníku. Přestože jste možná nic podobného nezamýšleli, nezapomínáte, že máte zodpovědnost za své chování. Proto se budete snažit celou situaci co nejrychleji vyřešit. Budete velice rázní a nekompromisní!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Když jste zamilovaní, nehledíte na nic jiného. Milenecký vztah, který v současné době vedete, by vám proto mohl vyprázdnit nejen peněženku, ale i celé vaše konto. Snažte se držet nohama na zemi a nedovolte, aby vás vztah stál víc, než můžete dát.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tajní ctitelé se budou pokoušet o vaši přízeň. Vy však dobře víte, co chcete, a proto se nenecháte milostnými poznámkami a dvojznačnými pohledy zmást. Znáte své priority, a proto vás prvoplánové svádění nemůže zlomit. Budete je raději zcela ignorovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zatoužíte po změně vybavení domácnosti. Uvědomujete si, že současná podoba vašeho příbytku není ideální, a proto začnete spřádat plány na rekonstrukci. Než se však rozhodnete k investicím, pečlivě si promyslete rozpočet. Máte sklon k unáhlenosti.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Učiníte přítrž pomluvám na jistou osobu. Není vám totiž vůbec příjemné, když je pomlouván člověk, který za svou situaci nemůže. V tomto případě bude váš smysl pro morálku a fair play v pohotovosti. Okolí bude vaším nekompromisním postojem zaskočeno.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Mezi dlouhodobými partnery hrozí odcizení. Proto si dejte velký pozor na to, jak budete tento týden se svým protějškem jednat. Uvědomte si, že ani jeden nejste v nejlepším rozpoložení, a tudíž by mohly i nevinné poznámky vyznít jinak, než zamýšlíte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud se tento týden pokusíte získat půjčku, můžete si být jisti, že všechno půjde více než hladce. Máte totiž nejen dobré argumenty, ale jste na všechno skvěle připraveni. Vaše důkladnost bude slavit úspěchy a pomůže vám zajistit vše, co chcete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

K jisté osobě pocítíte velkou náklonnost, a to více než jen přátelskou. Než se rozhodnete dát to dotyčnému najevo, budete výrazně váhat. Uvědomujete si totiž, že existují jisté překážky, které by mohly bránit tomu, aby se potenciální vztah naplnil.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kolega si může užít pár dní odpočinku a vy mu budete tento luxus hluboce závidět! Avšak nemusíte zoufat, také vy se již brzy dočkáte vysněné dovolené. A věřte, že dlouhé čekání se vyplatí! Proto se nyní snažte maximálně koncentrovat na vlastní práci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dočkáte se telefonátu od přítele. Hovor vás potěší. Nejenže se ujistíte, že na vás kamarád stále myslí, ale také se dozvíte spoustu zajímavých informací spolu se skvělou novinkou! Tento týden se tedy ponese ve znamení plánování a nadšeného očekávání!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Uvědomíte, si, že vztah, který právě prožíváte, je do budoucna velice perspektivní. A tento pocit vás potěší! Nejenže získáte jistotu a odhodlání, ale také příjemnou vyhlídku na růžovou budoucnost. Víte, že stabilita a harmonie jsou v životě zásadní.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY