Horoskop Jarmily Gričové

Zatímco první polovina týdne probíhá spíše v poklidu, který přeje lidem, co mají všechno připravené, promyšlené a pod kontrolou, budou dny od čtvrtka výše příznivé těm, kteří rychle přemýšlí a dokáží se stejně rychle rozhodovat. Zatímco v pátek, kdy je Merkur v sextilu se Venuší, se přemýšlí o lásce a rozhodování mnoho problémů nedá, je neděla naprosto odlišná. Merkur se ocitne v opozici se Saturnem a Berani, Raci, Váhy a Kozorozi si konečně uvědomí, že nemohou svá slova házet jen do větru, ale že jsou taky za to, co řeknou, odpovědní.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden, který začíná dvěma volnými dny, využijete do poslední minuty. V pondělí se v rámci čarodějnic setkáte s přáteli, úterý využijete k péči o svého partnera a o vaši lásku. Ve čtvrtek a v pátek naslouchejte svým dětem, mají velice dobré nápady!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud během prvních dvou dnů týdne jdete na nějakou akci, dávejte si pozor na to, kam šlapete. Stačí jeden špatný krok, po kterém následuje vyvrtnutý nebo vymknutý kotník, a vy se můžete místo příjemné akce s přáteli rovnou odebrat na nejbližší chirurgii.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

V úterý a ve středu počítejte s útokem na své těžce našetřené peníze. Vaše děti se dokážou tvářit tak smutně, že neodoláte a sáhnete do úspor hlouběji, než jste měli v úmyslu. Až později zjistíte, že jste dostali špatné informace a že tolik peněz nepotřebovaly.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V neděli, kdy se potýkáte s vlivem opozice mezi Merkurem a Saturnem, musíte vsadit na sebeovládání. Uvědomte si, že všechny hádky jsou zbytečné a kromě stresu vám žádný jiný užitek nepřinesou. Když zmírníte i partnera, máte u osudu plusové body navíc!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kolegy, kteří usoudí, že během tří pracovních dnů zvládnete bez problémů všechno to, na co máte jindy celý týden, musíte hned ve středu zabrzdit. Pokud jim dovolíte, aby vás začali stresovat, nestihnete ani to, co byste jinak zvládli naprosto bez problémů.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, nemyslíte na zábavu, ale především na práci. Doma uklízíte všechno, co se dá. Pokud je v bytě všechno v pořádku, vrhnete se na svou vlastní psychiku, která péči vyžaduje stejně naléhavě jako okolí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Páteční sextil mezi Merkurem a Venuší vám vrchovatě nahradí to, na co během Prvního máje nedošlo. Miláček vám projeví svou lásku způsobem, o kterém jste už dlouho snili. Pokud jste zatím pochybovali o důležitosti své role v jeho životě, teď už nemusíte!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jde o týden, který můžete věnovat oddechu a práci v tempu, které vás nijak neohrožuje. V úterý byste však měli využít volna a vyrazit za kulturou. Kdybyste si ale opravdu chtěli dopřát, vyrazte na hrad nebo zámek, jehož návštěvu už dlouho plánujete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Po měsíci, kdy Venuše prochází vaším partnerským sektorem, provedete citovou inventuru a zjistíte, že jste vlastně velice úspěšní. Nový životní styl vám však přináší nedostatek spánku. Vaši četní ctitelé vás stále někam zvou a vy nemáte na odpočinek čas.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vyrovnanost, která vás v tomto týdnu charakterizuje, opravdu není předstíraná. Ať se děje cokoliv, dokážete situaci bezchybně analyzovat a vyvodit ty správné závěry. Získáte tak úctu starší generace, která sama uzná, že by to tak dobře jako vy nezvládla.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Potíž bude s těmi členy rodiny, kteří propadnou kouzlu reklamy a začnou vyžadovat nákup něčeho, co jim v televizi nebo v časopisech padlo do oka. Dá vám dost práce, než jim vysvětlíte, že nemusí mít všechno, co vidí, a že se s nákupem může klidně počkat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Celý týden je v pohodě, ale rekordy láme neděle, kdy jste pod pozitivním vlivem úplňku ve Štíru. Dokážete znovu navázat styky s kamarády, s nimiž jste se v ne moc dobrém rozešli, a najdete s nimi společnou řeč. Nově nastolený soulad je k nezaplacení!

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11