Beran (21. 3. – 20. 4.)

V lásce je vám tento týden skutečně přáno. Vaše šťastná hvězda nad vámi drží svou ochrannou ruku. Zejména vám radí, který protějšek si vybrat. Jste totiž momentálně na roztrhání a v posledních dnech jste rovněž ohledně výběru idola dost na vážkách. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Sváteční radovánky vám sice rozveselily mysl, ale vaše tělo je zatíženo sice dobrými, ale sladkými a tučnými pokrmy. Zažívací problémy se v novém roce ozvou velice rychle a tak návrat do práce bude doprovázen bohužel i nepříjemnými pocity v žaludku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sice jste se tento rok zařekli, že si nebudete dávat žádné novoroční předsevzetí, ale nakonec jste neodolali a jedno malé jste si dali. Máte za to, že jej prostě musíte splnit a máte aspoň dobrý pocit z toho, že jste si sami pro sebe něco slíbili. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hned v novém roce za vámi někdo přijde s prosíkem, že by nutně potřeboval do výplaty založit. Sami jste si však před svátky docela vyprázdnili peněženku, tak nemáte chuť někomu půjčovat a dobře uděláte. Dotyčný by totiž s vrácením příliš nespěchal. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V rámci pracovních záležitostí se dostanete na jistou událost, která vás následně velmi inspiruje. Jste umělecky založený člověk a máte kolem sebe rádi krásné a harmonizující věci. Přednáška, či výstava, které jste byli součástí vás toho mnohé přiučí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nejste příliš nadšení vstupem do práce v novém roce. Ukáže se, že vedení firmy plánuje mnohé nevratné změny, které vám nejsou příliš sympatické. Do práce jste chodili velmi rádi, nyní se však strachujete, co nového vás zase v zaměstnání překvapí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V tomto týdnu jsou pro vás vhodné umělecké aktivity. Je jedno, zda se bude jednat o pasivní činnost a půjdete se podívat na nějakou výstavu, nebo se přihlásíte do kreativního kroužku. Jisté je, že s nově nalezenou inspirací budete pracovat i nadále. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V tomto týdnu vám hrozí nachlazení. Dejte si pozor zejména na prochladnutí močového měchýře. To by vás mohlo potrápit ještě dlouho. I když vás občas mrazivé počasí bude lákat na rychlou procházku, raději se zabalte do deky a stravte odpoledne v teple. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou vás často trápí rodinné problémy, které se možná úplně netýkají vás, ale i tak vám nedají spát. Jste z toho natolik vykolejení, že nakonec požádáte o radu dobrého kamaráda. Ten se k celému problému postaví na váš vkus příliš ležérně. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Každodenní cvičení, které jste si na Silvestra předepsali vám dlouho nevydrží. Nejste prostě typ, který dodržuje plány. Jste spíše na nečekané akce a hlavně se nesmíte do ničeho nutit. Budete se divit, jak pak některé záležitosti půjdou sami od sebe. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Po pořádném odpočinku jdete do práce s nadšením a vrháte se na všechny úkoly. A že se jich přes svátky nakupilo! Vy si z toho však neděláte těžkou hlavu a hned první týden toho zvládnete neskutečné množství. Šéf je z vaší pracovitosti velmi nadšený. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vedení firmy již dlouho poslouchá na vaši osobu jen samou chválu. Ani přes svátky jste neměli problém a vyřešili jste nejednu situaci i ve vašem volnu. Povýšení na sebe nenechá dlouho čekat a vy tak sklidíte zasloužené ovoce za svou pečlivou práci. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY