#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci nastoupí nový kolega. Ukažte svoji lepší stránku a proveďte ho novým zaměstnáním. Uvidíte, že vám bude za vaši ochotu a obětavost velice vděčný. Nebojte se mu poradit v důležitých otázkách. V budoucnu se vám vaše velkorysost bohatě vrátí!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte se na co těšit! Vydařené rande vás povzbudí k dalším činům. Začátek nového roku tak strávíte v příjemném milostném opojení a nadšeném očekávání dalších událostí. Nenechte se otrávit narůstajícími pracovními povinnostmi. Láska je teď důležitější.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Na poli lásky vás čekají nečekané úspěchy, které vám podstatně zvednou náladu. Aby ne! Atraktivní osoba opačného pohlaví vám totiž dá najevo, že by si s vámi ráda vyšla na rande. Rozhodně neváhejte. I když budete mít strach, překonejte se a vyrazte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše starosti jsou jen dočasné! Nemusíte jim proto přikládat valný význam. Čas totiž nakonec všechno spraví. Místo toho se soustřeďte na svoje blízké. Váš partner potřebuje podat pomocnou ruku. Nemyslete jen na sebe a věnujte protějšku pozornost!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Za silvestrovskou zábavu utratíte hodně peněz. Rozhodně však nemůžete říct, že to byly špatně vynaložené finance! Naopak. Užijete si skvělý večer plný zážitků, z nichž některé budou opravdu nezapomenutelné. Zapomenete na starosti a budete se bavit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud se budete plést do cizích problémů, mohli byste na to doplatit. Proto i když budete mít tisíc chutí vložit se do záležitostí, které se vás netýkají, snažte se ovládnout. Sami přece nesnášíte, když se někdo angažuje ve vašich soukromých věcech.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve vztahu zavládne napětí. Uplynulé události totiž podlomily vzájemnou důvěru, což se neblaze podepíše na atmosféře následujících dní. Neváhejte a promluvte si s partnerem o tom, co se stalo. Uvidíte, že nakonec si všechno úspěšně a v klidu vyříkáte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V práci se vytáhnete svými vědomostmi. Kolegové vám možná budou závidět, vy se tím však rozhodně nemusíte trápit. Moc dobře přece víte, že jste své znalosti vydřeli tvrdou prací a sebeobětováním. Vaše píle už brzo přinese kýžené ovoce. Jen vytrvejte!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vzbudíte zájem u osoby, která se vám už delší dobu líbí! Chce to jenom trochu odvahy a odhodlání jít si za svým cílem. Nezapomínejte, že nemáte co ztratit. Zapomeňte proto na veškeré obavy a vytáhněte svůj pověstný sex-appeal a kouzlo osobnosti!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Čeká vás naprosto skvělá výhra! A odměna bude nejen finanční. Můžete se těšit na plno radosti a dobré nálady. Tento dodatečný vánoční dárek vám totiž přinese spoustu štěstí! Jen se vyhněte riskování a hazardu. Mohli byste na to ve finále doplatit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V zaměstnání se vám nahromadí staré resty. Přestože jste v práci teprve první týden v roce, měli byste se snažit, aby vám povinnosti nepřerostly přes hlavu! Proto se obětujte raději teď a stravte v zaměstnání kratší přesčasy. Vyhnete se tak stresu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Protějšek vám rozmluví bláznivý nápad. I když se zprvu budete bránit a možná se dokonce trochu urazíte, ve finále zjistíte, že vaše drahá polovička měla pravdu. V tom případě byste měli zpytovat svědomí a ukázat partnerovi, že umíte přiznat chybu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY