#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Mars se spolu s Černou Lunou pohybuje Váhami. Můžete očekávat jistou osudovou událost, která se bude pojit s důležitým člověkem či skupinou. Rovněž se připravte na setkání či vztahová jednání, která ovlivní váš osud. Snažte si najít každý den alespoň chvilku pro sebe a odpočívat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu budete mít aktivovanou oblast erotiky a sexu, a to díky planetě Venuši, která se pohybuje Štírem. Kromě toho se vás budou týkat zejména majetkové a finanční záležitosti Rozptýlí vás chvilky s vaší rodinou, zvláště těmi nejmladšími, kteří se budou těšit na Mikuláše.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Merkur cestuje znamením Kozoroha a prochází přes karmické Pluto. Očekávejte podepisování nových smluv, dohod a stanovení nových pravidel ve svých osobních či pracovních vztazích. Uděláte osudové rozhodnutí, které ovlivní vaše další životní kroky. Nesázejte všechno na jednu kartu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Slunce, Luna a Saturn cestují Kozorohem. Vaše aktivita se přesune do oblasti zdraví a životního stylu. Měli byste se snažit žít zdravěji. Slunce ve vašem znamení ovlivňuje téma služby druhým. Je vaším úkolem se starat a dopřávat svým blízkým hezké chvíle. Zkuste se zapojit i do nějaké charity.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Slunce ve znamení Střelce přechází do Kozoroha. Na vaši aktivitu bude mít vliv planeta Mars společně s Černou Lunou, a to především v tématech úředních, v oblasti komunikace a vzdělávání. Ve vašem soukromí naopak hodíte starosti za hlavu a třeba se i přidáte k mikulášské zábavě s kostýmy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Planeta komunikace Merkur se pohybuje přes karmické Pluto Kozorohem. Očekávejte zásadní události v oblasti rodiny, dětí a partnerů, i těch pracovních. Zkouška karmy ovlivní váš majetek a její zdolání bude odpovědí na to, zda majetek získáte, či ne. Brát, nebo dávat? I to budete řešit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Venuše, která se pohybuje Štírem, pro vás aktivuje témata finančních, ale i jiných hodnot. Ovlivní vás Slunce, které se pohybuje Střelcem do Kozoroha, budete tedy více komunikovat, cestovat a věnovat se úředním záležitostem. Ve volných chvílích si svátečně odpočinete s vaší rodinou doma.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Mars v konjunkci s Černou Lunou plují ve znamení Vah. To znamená, že máte něco ve svém životě uzavřít a začít znovu a jinak. Změňte prostředí, společenství či kolektiv. Může se stát, že vaše tajemství bude prozrazeno. Je čas na rekapitulaci a přemítání o životě a o budoucnosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Slunce se pohybuje znamením Střelce a na konci měsíce se posune do Kozorohu.Energie vás nasměruje na novou životní cestu a otevře příležitost pro zcela nové projekty a činnosti.Tak se nebojte vykročit do neznáma, vy na to rozhodně máte. Nezapomínejte ani odpočívat.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Planeta Saturn se Sluncem putují Střelcem. Budou působit především v oblasti zdraví a psychiky, které se navzájem budou ovlivňovat. Zkuste se zamyslet nad změnou životního stylu. Rovněž zvažte, jakou oblast svého života ukončit a s čím novým začít. Nyní je na to ideální čas, opravdu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Planeta Saturn se Sluncem putují Střelcem. Hvězdná obloha vám přináší otevření témat společnosti, do které chcete směřovat. Měli byste si udělat jasno, s jakými lidmi a společnostmi se chcete setkávat a čeho chcete či naopak již nechcete být součástí. Dopřejte si adventní setkání s blízkými.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Slunce a Saturn budou mít vliv na práci a vaši kariéru. Hvězdy vám přinesou novou činnost, zaměstnání či práci. Budete pozorováni přísným Saturnem, který chce vidět, jak si budete vést v těchto oblastech. Srovnejte si to v sobě a uveďte vše do pořádku. Pak se nemusíte obávat.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY