Horoskop Jarmily Gričové

Den se prodlužuje, jaro se blíží, v práci se šturmuje a dohání všechno, co se dohánět dá. Ve čtvrtek se Venuše dostává do opozice s Marsem, což přinese do vztahů nepříjemné napětí. Pokud partnera nechytíte při prohřešku za ruku, na žárlivost, kterou vám diktuje intuice, raději zapomeňte. To, že někomu volá nebo si s někým píše, opravdu neznamená, že s ním musí mít nějaké pletky. V sobotu, kdy se Neptun definitivně dostává do znamení Ryb, by měli slavit všichni, kdo mají v horoskopu hojně obsazený vodní živel. Inspirace, kterou jim rybí Neptun přinese, bude stát opravdu za to!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zatímco jste si minulý týden mysleli, že starostí bude víc než dost, už v pondělí zjistíte, že se věci docela dobře uspořádaly i bez vašeho osobního přičinění. Momentálně se můžete klidně věnovat práci. Vyžaduje plné nasazení, ale efekt bude vynikající!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Některým věcem nerozumíte, ale to neznamená, že se jim nesnažíte přijít na kloub. Vaši kolegové však mají pocit, že se pletete do toho, po čem vám nic není. Těm pak musíte vysvětlit, že doby, kdy jste v životě tápali, už minuly, a teď chcete mít jasno.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

V době, kdy je Slunce ve Vodnáři, vyloženě kvetete. Navíc si užíváte posledních dnů, kdy je Neptun ve Vodnáři a kdy se vám stará o inspiraci. Nápady, které vám přihraje, převeďte okamžitě do reality, protože na žádnou další šanci se už těšit nemůžete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Týden je normální, víkend s Lunou ve vašem znamení naprosto vynikající. V žádném případě neseďte doma! Sobotní večer si vychutnejte ve společnosti dobrých přátel. Nedbejte na to, že je venku pořád ještě zima a naplánujte si s ním hned letní dovolenou!

Lev (23. 7.–22. 8.)

S tím, že vás občas někdo zklame, jste se dokázali smířit, ale s tím, že to udělá dobrý kamarád, docela zápasíte. Nějak se nedokážete vyrovnat s tím, že vás potřeboval jen v době, kdy mu bylo zle, a teď, kdy mu nic nechybí, mu pro vás chybí místo.

Panna (23. 8.–22. 9.)

I když vás čtvrteční opozice mezi Venuší a Marsem zasahuje naplno, nesmíte ztrácet nervy. Partner může provokovat, ale vy byste se neměli dát. Když si s ním o víkendu promluvíte, zjistíte, že důvodem jeho nálad je něco, co s vámi nemá nic společného.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váš život je momentálně tak dobrý, že je zbytečné, abyste se snažili cokoliv měnit. Užívejte si všeho, co se vám nabízí, včetně nabídek na rozmanitá setkání s opačným pohlavím. Pokud jste nezadaní, choďte pilně na schůzky a vybírejte toho nejlepšího.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Páteční vstup Neptuna do Ryb od základů mění váš život. Zatímco dosud jste Neptun vnímali jako planetu, která vám jen komplikuje život, teď se stará, abyste se bez problémů podívali pod povrch věcí a až jasnovidně odhalili podstatu toho, co se děje.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Platí, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Existuje člověk, se kterým na sebe vrčíte, ale ve skutečnosti si oba uvědomujete, že to mezi vámi pěkně jiskří! Než dojde k něčemu konkrétnímu, bude to chvíli trvat, ale vy si dokážete i čekání vychutnat a užít.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebojte se nahlas říkat i nepříjemné věci! V práci vás čekají porady, kde musíte nahlas říct, že směr, kterým jste až dosud šli, je sporný, a že by bylo dobré, kdyby se vyzkoušelo i něco jiného. Bát se nemusíte, váš názor si získá kladné přijetí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kdyby to bylo na vás, vyrazili byste o víkendu sami na hory a tam si v tichu meditovali a přemýšleli o životě současném i budoucím. Zkuste doma svou představu nadnést a naznačit, že by to pro vás byl k nynějším narozeninám ten nejskvělejší dárek.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Páteční definitivní vstup Neptuna do vašeho znamení startuje zajímavé období vašeho života. Logické myšlení doplní skvělá intuice, takže je celkem jisté, že se dokážete bez chyby orientovat v tom, co vám život přinese. Bude toho hodně a bude to skvělé!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11