Ve hvězdách

I když vám všichni psychologové doporučují klidný přechod od prázdnin ke všedním povinnostem, přáno vám nebude. V pondělí a v úterý se musíte poprat s nesčetnými úkoly, které přinese práce, a které navíc ani chvilku nepočkají. Naštěstí se ve středu ukáže, že jste svou energii nevynaložili marně a vy konečně zvednete hlavu. Od čtvrtka výše si začnou užívat ohnivá znamení (v menší míře Blíženci a Váhy). Venuše se dostává do Lva a výše uvedení zrozenci se konečně mohou těšit na štěstí v lásce.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí se upřímně naštvete! Narazíte na lidi, kterým do vás sice nic není, ale to jim nebrání, aby vám nemluvili do života. Vztek vás definitivně přejde až ve druhé polovině týdne, kdy zjistíte, že právě to jednání, které vám vytýkali, vás přivedlo k úspěchu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V úterý, kdy jste v práci pod pozitivním vlivem nastupujícího trigonu mezi Merkurem a Plutem se v obraně svých zájmů nebojte jít až do krajnosti. Pokud si někdo myslí, že může vaší mírumilovnosti využít k prosazování svých záměrů, je čas, aby zjistil, že se mýlí.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Hlavně v pátek, od kterého jste čekali vytoužený pozitivní životní zlom, vás dost zklame. Všechno jde pomalu, a projednávání záležitosti, na které vám tak záleží, se odkládá. Všichni vám sice vysvětlují, že zdržení je opravdu jen krátkodobé, ale vy jste stejně naštvaní.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Slunce v Panně vám sice přihrálo spoustu zajímavých kontaktů, ale také spoustu práce. Když k tomu navíc přičtete start do nového školního roku, a děti, které chtějí navštěvovat snad všechny nabízení kroužky, aniž by braly ohled na vaši peněženku, je toho dost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Mezi svými spolupracovníky a lidmi, s nimiž máte co do činění, si hlídejte zejména ty, kteří mají na všechno dost času. Pokud budete ve druhé půlce týdne potřebovat, aby zabrali, najdou si nenapadnutelnou výmluvu a všechnu práci nechají na vás.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že se vám něco nepovede, neberte jako životní tragédii, ale jako věc, která se stává. Navíc je docela možné, že se vás hvězdy tímto neúspěchem snaží nasměrovat na novou a daleko výhodnější životní cestu. Nebojte se nevyzkoušeného a do nového jděte po hlavě!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek dostane Venuše do Lva, se vám opět vrátí šance, které jste na začátku srpna museli z nejrůznějších důvodů opustit. Pokud se vám miláček v horkém létě někam zatoulal, kajícně přijde a na kolenou vás požádá o odpuštění.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Když vám kamarád volá třikrát denně a pořád dokola vám vysvětluje, že s vámi opravdu nutně potřebuje mluvit, měli byste ho vzít vážně a udělat si na něj čas. Je totiž docela možné, že jste jediný člověk, který nebude lakovat svět na růžovo, ale řekne mu pravdu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Celý týden proběhne normálně, ale neděle vám všechno vynahradí. Při kvadratuře mezi Merkurem a Jupiterem se pravděpodobně vzbouří děti, které nechtějí poslouchat. Šok však nastane ve chvíli, kdy se na jejich stranu přidá partner, jež jim dá za pravdu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

To, že vás v pondělí někdo zklame nebo naštve, vám po zbytek týdne na aktivitě neubere. Vysvětlovat mu nic nebudete, protože víte, že to nemá smysl. Ušetřeného času a vysoce příznivého Merkura využijete k prosazení toho, co je pro vás důležité.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Od pátku do nedělního večera, kdy je Luna v povídavých Blížencích, musíte neustále něco vysvětlovat. Dav zvědavých povede partner, který nechápe, že můžete mít kamaráda opačného pohlaví, s nímž nic nemáte a v dohledné době ani mít nehodláte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Páteční kvadratura mezi Sluncem a Jupiterem vás nutí rozhazovat přesně ty finance, které si nemůžete dovolit utratit. Pokud tomu chcete předejít, vezměte si s sebou z domova jenom ty peníze, které nutně potřebujete pro přežití, a platební karty nechte doma úplně.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte Sensaklub