Horoskop Jarmily Gričové

O tom, že se budete mít v práci čas rozkoukat a pomalu si zvyknout na požadavky, které nový rok přinesl, si můžete leda tak nechat zdát. Hned v úterý se musíte vyrovnat s vlivem slunečního zatmění z Kozoroha. Pod jeho vlivem uvažujete, jestli mají vaše pracovní snahy vůbec nějakou cenu, a zda by nebylo lepší, kdybyste svou ctižádost omezili nebo úplně vzdali. V pátek hraje hlavní roli Venuše, která se dostává do Střelce. Berani, Lvi a Střelci, kteří nejsou citově zakotvení, se mohou těšit na nové vztahy. Ti, kteří zakotvení jsou, zase svým životem dokazují, že i v lednu se dá prožívat kvetoucí máj!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ukažte, že umíte dobře hospodařit! Cukroví, které nikdo nechce, zabalte a dejte zamrazit. Na úklid vyčleňte páteční odpoledne, kdy je Luna ve Vodnáři a kdy vám práce půjde krásně od ruky. Minimálně jednou v týdnu si jděte zaplavat a protáhněte si svaly.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Z toho, že vám bývalá láska poslala novoroční gratulaci, jste nic nevyvozovali. V tomto týdnu se vám však motá pod nohama způsobem, z něhož je jasné, že se vás rozhodla znovu získat. Včas jí řekněte, že se snažit sice může, ale stejně z toho nic nebude.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zatímco ostatní mají s autoritami potíže, vy vycházíte s šéfy všeho druhu až lahůdkově. Pozor si musíte dát jen v pondělí, kdy je vám novoroční projev vašeho milovaného nadřízeného vyloženě k smíchu. Je vám jasné, že slibuje něco, co se uskutečnit nedá.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V úterý, kdy se většina lidí z vašeho okolí potýká s vlivem slunečního zatmění, si vy užíváte přízně Jupitera a Urana. Změny, k nimž dochází, probíhají sice na váš vkus až příliš prudce, ale vy jste si jisti jejich pozitivním dopadem na váš další osud.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Některé záležitosti, které se týkají vybavení vašeho obydlí, musíte vyřídit sami, protože partner nemá čas. Naštěstí máte velice podobný vkus, takže nehrozí, že by se vám zalíbilo něco, co jemu nesedne. Nakupte a pak se nechte za dobrý výběr pochválit!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Všechno, co se vám v tomto týdnu přihodí, má pozitivní dopad, i když to tak zpočátku nevypadá. Pokud se v pondělí pohádáte s šéfem a domluvíte se na výpovědi, už v úterý se vám začnou sami od sebe ozývat potenciální zaměstnavatelé a pozvou vás na pohovor.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nadprůměrné nároky, které na vás týden klade, zvládáte až do pátku, kdy nevydržíte a vybuchnete. Máte totiž pocit, že se okolí tváří, jako byste byli na práci vy, zatímco oni se takovými podružnostmi vyrušovat nenechají. Ozvěte se, aby věděli, že nesouhlasíte!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V úterý, kdy jste pod ošidným vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, omezte komunikaci s lidmi, které máte rádi, na věty holé. V nadbytku slov se lehce ztratíte, takže riskujete stav, kdy vaše okolí chápe pravý opak toho, co jim chcete říct.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Páteční vstup Venuše do svého znamení přivítáte s nadšením i v případě, kdy máte srdce naprosto v pořádku a v lásce o žádné změny nestojíte. Hned o víkendu vyrazte na ples nebo na večírek! Budete se skvěle bavit a možná se i nějaký nový ctitel objeví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sluneční zatmění, které se odehrává ve vašem znamení, vám umožní, abyste se jednou provždy rozešli s něčím, co vás už jen unavuje a nic pozitivního vám to nepřináší. Pokud usoudíte, že je čas, abyste si hledali novou práci, neváhejte a dejte se do akce!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, kdy po vás celkem nikdo nic nechce a kdy si můžete dělat, co uznáte za vhodné. Možná by bylo dobré, kdybyste si zkontrolovali konto a zjistili, jak na tom vlastně jste. Výsledného stavu se nebojte, bude daleko lepší, než jste se odvažovali doufat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hned na začátku týdne zjistíte, že jste přes svátky vlastně ani moc nepřibrali, což se dá považovat za malý zázrak. Během první poloviny týdne pak pochopíte, že vás vážně bere člověk, který v ostatních vzbuzuje oprávněný respekt, a počítá s vaším názorem.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11