Horoskop Jarmily Gričové

V týdnu, kdy mnoho dětí poprvé překročí školní práh, startuje pondělní novoluní v Panně, které je studiu všeho druhu neobyčejně příznivé. Děti se školy nebojí, což je dobře, a těší se na to, co se naučí, což je ještě lepší. V úterý potěší zemská znamení trigon Venuše s Jupiterem, který je stacionární a tedy hodně silný. Dařit se jim bude nejen v lásce, ale i ve financích a podnikání. Býci, Panny a Kozorozi si tedy užívají, ale ani ostatní znamení v těchto příjemných dnech zkrátka nepřijdou.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste sice plní energie, ale až do neděle máte pocit, že vaši aktivitu stále něco tlumí. I když nechcete, musíte vzít v úvahu objektivní okolnosti a těm svůj přístup k životu přizpůsobit. Není to tak úplně zlé, protože se vyhnete zbytečným stresům.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Všechno, na co sáhnete, dopadne dobře, všechno, čemu věnujete pozornost, se daří. O radu vás navíc požádají i ti členové rodiny, pro které jste dosud byli naprosto nezajímaví. Pochopí, v čem spočívají vaše kvality a budou rádi, že s nimi promluvíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Vzhledem k vašemu hodně rychlému myšlení není divu, že vás rozčilují lidé, kteří myslí pomalu a ještě pomaleji chápou. Na začátku týdne budete ještě ochotni na jejich dotazy odpovídat, ale v pátek už máte co dělat, abyste jim pořádně nevynadali.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S co největším nasazením se věnujte vytváření vlastního zázemí. V práci si nárokujte vlastní stůl, doma vysvětlete, že koutek, který můžete označovat jako svůj, opravdu nutně potřebujete. Hvězdy vám přejí a vaše tužby se nejpozději během víkendu splní!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kritickým dnem týdne je úterý, kdy jste pod neharmonickým vlivem stacionárního Jupitera. Nepřeceňujte své síly, protože to nemusí dopadnout dobře, nevsázejte na nová přátelství, jež vás mohou zklamat. Když necháte všechno beze změn, bude to lepší!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úvahy o tom, zda se stěhovat nebo zůstat tam, kde jste, nabývají na síle. Naštěstí máte nejen zdravý rozum, ale můžete využít i lidí, s nimiž se můžete poradit. Nejpozději v pátek přijdete na to, co uděláte, a hned v sobotu na tom začnete pracovat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Hodin od úterního do čtvrtečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, využijte k hovorům s dětmi. Nejde o to, abyste jim vysvětlovali, co je čeká ve škole, ale o to, aby věděly, že za vámi mohou přijít s každým průšvihem, který jim život připraví.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud máte doma dorůstající dítě, chystejte se na drobné potíže. Vaše ratolest má velice přesnou představu o svém oblečení a uhnout z ní nehodlá. Můžete si vybrat, zda mu koupíte něco, co stejně nosit nebude, nebo zda ho necháte, aby si vybral podle svého.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když si z vás někdo dělá legrácky, nevztekejte se, protože to nemá cenu, ale odpovídejte mu se stejnou ironií a jedovatostí. Dotyčného to dostane, protože vůbec nepočítal, že se ozvete. Vy budete mít zase jistotu, že jste svou kůži neprodali lacino.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu kráčíte od úspěchu k úspěchu a jste spokojení se vším, co vám život naservíruje. O víkendu se navíc setkáte s člověkem, který na vás na první pohled neobyčejně zapůsobí. O tom, že i vy zapůsobíte na něj, v žádném případě nepochybujte!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když vám někdo vtipnou poznámkou připomene vaše sliby, které jste mu dali a dosud nesplnili, nerozčilujte se, ale přijměte jeho slova s humorem. Naštěstí hned vzápětí dostanete šanci, abyste chybu napravili a všechno uvedli do správných kolejí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vzhledem k tomu, že se vašemu partnerovi daří ve všem, na co jenom sáhne, čekejte, že vás požádá o pomoc a vytvoření zázemí. Když si uvědomíte, že jeho úspěch přinese celé vaší rodině jenom to pozitivní, nezaváháte ani chvíli a pomocnou ruku podáte.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11