#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Můžete se těšit na silné račí a lví konstelace. Obě tato znamení vám umožní rozvíjet se v oblasti rodiny, dětí a tvůrčích koníčků. Mnohdy u vás bude problém s nedostatečnou trpělivostí s ostatními ve vašem okolí. Především na pracovišti byste si raději neměli prosazovat svou za každou cenu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V oblasti vztahů vám přeje Slunce ve znamení Raka. Konstelace vám propůjčuje citovou hloubku a schopnost číst v lidech bez nutnosti mluvit. Zároveň máte ale danou v citech i pevnost, racionálnost a finanční ukotvení vzájemných mezilidských potřeb. Vaše ego je malé a toužíte se druhým rozdávat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V oblasti práce se vám velice dobře bude dařit po celý týden. Tato doba přinese dobré obchody s lidmi, které jste poznali již dříve. V některých případech vás při seznámení ani nenapadlo, že byste s těmito lidmi mohli vejít v obchodní vztah. Je vhodné se zúčastňovat všech společenských aktivit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Patříte mezi znamení, která na obloze kralují. Červenec je každoročně vaším favoritním měsícem, a tak si jej dostatečně vychutnejte. Pokuste se v tomto čase využít energii Slunce. Toto těleso vám posiluje sebevědomí, touhu zviditelnit se, vytvořit pevné struktury na pracovišti i na domácí půdě.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Můžete se těšit na přízeň Venuše ve Lvu. V tomto čase se mnozí z vás zamilují, nebo uvidí stávajícího partnera pod oparem růžových brýlí. Je vhodné sepsat nejrůznější manželské smlouvy. I svatby v tomto čase by měly být nádherným zážitkem pro všechny zúčastněné. Je to doba romantiky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V oblasti lásky se můžete dostat do stavu naprosté spokojenosti. Půjde o čas, ve kterém sladíte romantiku s materiálními potřebami každodennosti. Umíte létat s hlavou v oblacích, ale posléze podstoupíte partnerský rozhovor, ve kterém protějšku asertivně ukážete, kde jsou vaše hranice.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I nadále procházíte rozporuplnými konstelacemi. To mnohými znameními nebývá nijak intenzivně pociťováno, ale právě vy jste již samy o sobě plné protikladných otázek, a tak to bude náročnější. Stejně jako větší zátěž při rozhodovacích procesech, při vyznáních citů, ale i při výběru dovolené.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jste spokojení s pracovními šancemi, které vám přicházejí v hojnosti. Jste velice inteligentní a snažíte se odlišovat klíčové obchodní vazby od dočasných. A ty klíčové se snažíte na plný plyn udržet. S lidmi, kteří jsou ve svém oboru šikovní a zároveň jsou příjemnými společníky, navazujete trvalá spojení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Podaří se vám přijímat vlivy své vůdčí planety Jupiter - jedná se o nevšedního dobroděje, který se nyní nachází v ohnivém znamení Lva, a protože patříte také k ohnivým znamením, tak žijete pod jeho hojností a ochranou. Žádný z darů, které vám dodává, neberete jen pro sebe. Tvoříte i pro své blízké.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Máte dlouhodobě ve svém znamení planetku Pluto. Jedná se sice o miniaturní těleso, avšak jeho astrologický význam je nemalý. Působí kumulativním způsobem. Na první pohled je vliv nepatrný, avšak po letité působnosti se síly nastřádají jako v tavícím kotli. Z vás udělá v tuto chvíli organizátora.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Čekají vás střídavé konstelace ve znamení Raka a Lva. Rak po vás žádá větší citovou angažovanost, než by vám bylo přirozené a příjemné. A znamení Lva vám říká, abyste si dali do pořádku nejasnosti, které ve vaší mysli vytvářejí spory s lidmi ve vašem okolí. Je vhodné se informovat v právní oblasti.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Z dlouhodobého hlediska je vaším podporovatelem Neptun a Saturn, obě planety jsou vodního charakteru a vy z nich můžete čerpat sílu pro vztahové záležitosti. Zvyšují vaší senzitivnost, umožňují porozumění lidským motivům. Na straně druhé jste díky své vnímavosti vystaveni velké zátěži.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY