#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Říká se, že komu se nelení, tomu se zelení. Vy však nechápete, na co taková péče o rozkvět v zimě. Nejraději byste mezi ranní a odpolední směnou sestrojili stroj času a nechali se odnést alespoň o pár dní dozadu, nebo tam v nejhorším nechali přenést některé přespříliš akční lidi z vašeho okolí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pro jistotu si zkontrolujte v občance datum narození. To, že jste býk, totiž bude tento týden vaší velkou výhru. Ne, že by se k vám štěstěna otáčela úplně zády, jenom vás tento týden tak trochu přibrala do týmu a dala za úkol pečovat minimálně o vlastní blaho, přece jen více samostatněji než loni.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vy si budete muset i tento novoroční týden opakovat v duchu heslo Nerozčiluj se, říkej si, je blbej, je blbej. Hlavně pozor, abyste si to nemumlali polohlasem, zrovna když půjdete na kobereček k šéfovi nebo na pochůzce po úřadech. Výsledek vašeho snažení by pak byl totiž mírně kontraproduktivní.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vám tento týden bude více či méně dýchat na záda kozoroh. Pokud žádného ve svém okolí neznáte, nebouchejte ještě šampaňským, sousedé by si jednak mohli myslet, že jste zaspali konec roku, a jednak to ještě neznamená, že si jeho vliv k vám cestu nenajde skrze postavení hvězd. Budete muset zabrat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nezavání vám termín byrokracie určitou nadvládou? Nechce-li se vám hledat slovník cizích slov a budit internetový vyhledávač, pak stačí zajít na úřad, kam, zdá se, stejně tento týden budete muset a přesvědčit se o nadvládě úředníků v praxi, možná si potom budete pohrávat taktéž se slovem tyranie.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Co vám tento týden rozhodně nebude scházet, jsou kontakty a štěstí na společenská setkání. A líto vám ani nemusí být, pokud vás někdy lákalo zakusit atmosféru New Yorku, a ještě jste neměli tu příležitost. Kam přijdete, tam se to hned zalidní, jako byste se procházeli po ulicích onoho velkoměsta.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nezapomněli jste po svátcích vypnout televizi? Některé pohádkové motivy se vám totiž úspěšně propracovávají do života. Bohužel jste více koukali na pohádky typu Zkřížených mečů než na Popelku. Takže s úklidem si na vás dvakrát nepřijdou, za to se směle pustíte do boje za svoje kreativní ideály.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vás nový rok hýčká, s energií Kozoroha si rozumíte báječně. Dostává se vám materiálních statků, a zatímco jiní by šéfovi či partnerovi raději dali opožděný dárek v podobě jízdenky bez zpáteční slevy, vy ke svým autoritám vzhlížíte a říkáte si, jaké máte štěstí, že je máte. Oni mají stejný názor.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nevystříleli jste všechno své ohnivé nadšení na Silvestra? Svému okolí možná připadnete trochu méně aktivní než jindy. Vy však víte nejlépe, že to není váš nedostatek energie, co vás brzdí, to právě spíše to okolí, které teď jako by hromadně nabíralo spolek opatrných a vy jste nechtěli stát stranou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V novém roce je toho spoustu nového, pro vás je to především nový pracovní harmonogram. V novém roce je toho i spousta při starém, svůj pracovní harmonogram budete uctívat jako modlu. A běda těm, kdo si dovolí způsobit jeho narušení. Akademickou čtvrthodinku byste zkrátili nejradši na čtyři minuty.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Možná si poslední dobou říkáte, že se cítíte pod psa, a to překvapivě aniž by vám doma ten váš zabral postel, místo u televize, kuchyň i partnera. Vaše starosti však nemají materiální podobu jako spíše psychickou. I když jste možná o Vánocích nelili olovo, vystačíte si i se znalostí svých konstelací.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Velkolepé ohňostroje vás na Silvestra nepochybně osvítily a vy s novým rokem zřejmě hodláte uspokojit své sociální cítění prací v některém typu služeb. Inspiruje však už i pouhý pohled na vás, záříte jak měsíček v úplňku a kdybyste spolu s péčí mohli rozdávat aktivitu, fronty by se vrátily do módy.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY