Horoskop Jarmily Gričové

Nepočítejte, že se zastavíte, nepočítejte, že budete mít čas na rozmyšlenou. Pokud se musíte rozhodnout, bude podstatně lepší, když využijete nashromážděných zkušeností, než abyste hledali nové cesty. V úterý vstupuje Venuše do Štíra, což je příznivé pro vodní znamení, která se konečně mohou těšit na vyrovnanější partnerské vztahy. Ve středu se pak dostává Merkur do Kozoroha. Jde o stav, který je pro zemská znamení příznivý, ale všem ostatním přinese spoustu práce. O to, abyste se o víkendu nenudili, se postará nedělní novoluní ve Střelci. V žádném případě vás nenechá doma, ale dost bezohledně vás vyžene mezi lidi.

Beran (21. 3.–20. 4.)

I když by podle všech údajů měla ve vašem vztahu probíhat partnerská krize, vy nic takového nepociťujete. S miláčkem si žijete v pohodě a veškeré neshody, které mezi vámi vzniknou, dokážete vyřešit upřímným smíchem. Pokud kamarádi říkají, že vám závidí, mají co!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru vás přiměje, abyste se trochu méně věnovali předvánočnímu šílenství, a o trochu víc partnerovi. Kdyby se vám povedlo vymyslet akci, na kterou by mohla v sobotu vyrazit celá vaše rodina společně, bude to skvělé!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když máte pocit, že je vaše tělo železné a žádný zdravotní problém se vás netýká, není to tak docela pravda. Na rozdíl od zbytku populace se vám sice spolehlivě vyhnou všechny virózy, ale zase můžete hned v pondělí špatně šlápnout a kulhat až do víkendu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, kdy se můžete bez výčitek svědomí věnovat soukromému životu, protože práce počká. Využijte Venuše, která se v úterý dostává do Štíra, a ukažte partnerovi, jak vypadá pravá a nefalšovaná vášeň, která je navíc postavená na hlubokých a stálých citech.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jste naprosto jinde než jste byli ještě na začátku podzimu. Sebevědomí se vám vrátilo a chuť do života vzrostla. Navíc jste se moudře rozhodli, že přestanete řešit staré lásky, protože je to jen zbytečná ztráta času, a začnete si cílevědomě hledat nový vztah.

Panna (23. 8.–22. 9.)

I kdyby si všichni kolem na život a jeho nástrahy stěžovali, vy budete chodit po světě s úsměvem. Ať se pustíte do čehokoliv, všechno se vám podaří. Dokážete totiž spojit vášeň pro práci a smysl pro nejmenší detail, což vede k výsledkům opravdu záviděníhodným.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Po delší době, kdy se partner ucházel o vás a staral se, aby to ve vztahu klapalo, přechází řada na vás. Pokud bude partner rozhozený, projevte pro něj pochopení a ujistěte ho, že stojíte na jeho straně. Vnitřně o tom sice ví, ale neuškodí, když to uslyší nahlas.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nehrajte si na člověka, který se ničeho nebojí, a pokud před něčím nebo před někým cítíte respekt, klidně to přiznejte. Budete překvapení, kolik lidí se vám svěří, že celou věc vnímají naprosto stejně, ale dosud o tom nechtěli mluvit, protože se báli odsouzení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na Merkur ve svém znamení a jeho nepředvídatelný vliv si musíte dávat pozor jen v pondělí a v úterý. Když se ve středu dostane do Kozoroha, projevíte neobyčejně vyvinutý ekonomický smysl, a rodině dokážete ušetřit peníze, které by bez vás utratila za nesmysly.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když říkáte, že máte plno práce a že se o víkendu z domova nehnete, dopadne to nakonec jinak. Pocit, že bez pohybu nemůžete být, je čím dál silnější, a nakonec vás vyžene do přírody, do bazénu nebo někam, kde můžete dát své tělesné schránce pořádně zabrat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, který je pro vás neskutečně motivační. Pokud jste si až dosud ctili hranice, které vám kdysi dávno někdo stanovil, teď zjišťujete, že je celkem bez problémů překonáte. Dodá vám to sebevědomí, které ke svému užitku využijete v práci i v soukromí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Planety ve vašem znamení jsou pod silným tlakem Marsu, takže se dají očekávat hodně náročné situace. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který vám je pomáhá zvládnout! Na počátku týdne můžete litovat, že vás brzdí, ale už o víkendu mu za to budete vděční.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11