Beran (21. 3. – 20. 4.)

V práci se potýkáte s nepřízní. Obzvláště se to projeví ve vztazích mezi vámi a kolegy. Nikdy jste nebyli kamarádi, ale nyní jsou vztahy doslova mrazivé. Dokonce začínáte přemýšlet nad změnou zaměstnání. V takové dusné atmosféře se nedá fungovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Je ideální čas na změnu vaší vizáže. Již delší dobu přemýšlíte nad obměnou vašeho účesu, ale i nad zdravým životním stylem. Nejraději byste nějaké to kilo shodili. Pustíte se do toho s vervou a poměrně brzy uvidíte výsledky. To vás ještě více nakopne. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Potkáte se s někým, kdo má úplně jiný názor na život, výchovu dětí, ale i na způsob trávení volného času. Vaše názory se poměrně brzy střetnou a vy nebudete chápat fungování těch druhých. Příště si výlet s danými lidmi raději ještě dvakrát rozmyslíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tomto týdnu podléháte emocím daleko více než jindy. Není to vůbec nic příjemného, že se stále cítíte buď rozesmutnělí, nebo naopak plni lásky či vášní. Cloumá to s vámi, jak v období puberty a svou plačtivost nezvládnete skrývat před ostatními. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hlídejte si tento týden svou peněženku a to je myšleno jak obrazně, tak i velice konkrétně. Můžete přijít o nějaký obnos financí v rámci špatné investice, ale rovněž hrozí hrozba tam, kde je spousta lidí a někdo využije chvilku vaší nepozornosti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Obtěžuje vás, že vaše pracovní povinnosti začínají až příliš často zasahovat do vašeho soukromého života. Z práce se vracíte stále později a později. Nemáte čas na rodinu, přátele, ale ani své koníčky. Rozhodnete se říct šéfovi, že to takto nejde. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V rodině vám chybí optimistická a pozitivní atmosféra. Občas vám přijde, že si každý žije svůj život a nefungujete dohromady. Nikdo se s nikým nebaví a chybí vám smích. Přemýšlíte, co se mohlo stát a nejraději byste požádali někoho o odbornou pomoc. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Potřebujete nyní klid a pohodu a té se vám bohužel nedostává. Zejména v domácím prostředí zažíváte stres a negativní pocity. Musíte se trochu vzchopit a najít si čas jen na sebe. Vyražte někam do přírody. Les má mnohdy na lidskou duši magické účinky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou se setkáváte s obchodníky, kteří jsou neodbytní a snaží se vás přesvědčit za každou cenu. Nenechejte se zlákat manipulativními technikami a stůjte si za svým. Přece si nenecháte vnutit něco, co nepotřebujete a ani se vám to nelíbí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Přemýšlíte nad celkovou rekonstrukcí vašeho obydlí. Už teď víte, že to nebude nic levného a bude se jednat o velmi nákladnou záležitost po finanční i časové stránce. Hlavně nedejte na některé rady své rodiny, která tomu nerozumí a přesto stále radí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Čeká vás po pracovní stránce velice náročné období plné možného stresu, spousty práce, probdělých nocí, ale na druhou stranu vás čeká velký úspěch a zlepšení finanční situace. Nakonec budete rádi, že jste si teď sáhli na dno a dokázali toho tolik. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zklame vás někdo z vašich blízkých přátel. Máte občas pochybnosti ohledně toho, proč se s vámi daný jedinec baví. Přijde vám, že má úplně jiné pohnutky, než náklonnost k vám. Nemáte už ani náladu se s ním vidět a zkoumat jeho myšlenkové pochody. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY