Horoskop Jarmily Gričové

Planetou, která sbírá nejvíce aspektů a má tedy na průběh celého týdne největší vliv, je nepochybně Merkur. V pondělí vytvoří spolu se Sluncem sextil s Uranem, což znamená, že se bude hodně mluvit, tvrdě diskutovat a prosazovat i to, co sice vypadá efektně, ale moudré to není. Ve čtvrtek se Merkur dostane do kvadratury s Marsem, takže nezbude, než abychom se na silnicích chovali opatrně, a se sportem to nepřeháněli. Odměnou za celý náročný týden bude páteční večer, kdy se Merkur setká s Venuší a kdy bude dost času na něhu a lásku.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jde o týden, kdy musíte zapomenout na to, že chcete všechno řešit hned, a místo toho k životu přistoupit takticky. Pokud byste dokázali přesvědčit svého partnera, aby vzal chod rodiny do svých rukou, a sami se mu podřídili, proběhne všechno bez závad.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Od pondělí do středečního poledne, kdy Luna prochází znamením Panny, se vám daří všechno, na co sáhnete. Navíc můžete počítat s hotovostí, která až dosud byla ve hvězdách, a která se teď ukáže jako ta nejkrásnější realita. Naložte s těmito penězi moudře!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Připravte se na chvíle, kdy opravdu nebudete vědět, zda jít za tím, co udělá dobře vám, nebo zda pracovat na tom, co kromě vás pomůže i rodině nebo přátelům. Navíc jde o rozhodnutí, na které máte málo času, protože už ve čtvrtek ráno musíte mít jasno.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Týden probíhá bez větších překvapení, ale víkend vám vše vynahradí. Luna ze Štíra vám pošle do cesty člověka, jehož jste na první pohled zaujali, a který viditelně touží po bližším seznámení. Pokud vám děti přivedou ukázat svého partnera, moc se vám zalíbí!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud ještě nemáte koníčka, který vás baví a kvůli němuž jste schopni i leccos obětovat, situace se zásadně změní! Když ve středu uvidíte, jak se pletou košíky nebo jak se dělá něco podobného, zaujme vás to tak, že to zkusíte a pak už bude váš osud jasný.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Své děti sice nade vše milujete, ale to ještě neznamená, že vám občas nemůžou lézt na nervy. Hlavně na začátku týdne vám připadá, že jejich nároky nekontrolovaně stoupají, a že je ani nenapadne, že by si mohly uvědomit, že i vaše finance mají své limity.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Víkendová návštěva farmářských trhů, na kterou jste se už delší dobu chystali, dopadne trochu jinak, než jste čekali. Hned u prvního stánku se setkáte s dlouho neviděným kamarádem, s nímž se zašijete do nejbližší kavárny a na další utrácení rezignujete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco celý týden se snažíte, abyste se dobře cítili vaši blízcí, o víkendu byste se měli snažit, abyste se dobře cítili především vy sami. Vzhledem k Luně, která je ve vašem znamení, uděláte dobře, když si naordinujete relaxační program s mírným cvičením.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Opět se přesvědčíte, že váš partner je daleko tvrdohlavější, než si vůbec dokážete představit. Ve chvíli, kdy mezi vámi ve čtvrtek dojde ke sporu, se zasekne. Vy se sice můžete snažit, ale opravdu mu nemáte šanci vysvětlit, že pravdu máte vy a on se mýlí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Blýská se na lepší časy! Práce, o kterou jste delší dobu nemohli zakopnout, se slibně rýsuje a vy se těšíte, že se opět zapojíte do obvyklého kolotoče zaměstnaného člověka. O víkendu to oslavte s kamarády, kteří v této nelehké době stáli po vašem boku.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dosud jste si mysleli, že paranormální jevy neexistují, ale teď už o tom nejste zdaleka tak pevně přesvědčení. To, co zažijete v pátek večer, vás přinutí, abyste se nad věcmi mezi nebem a zemí zamysleli, a připustili, že na nich přece jen může něco být.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tím, že vám někdo dá najevo, že jste mu lhostejní, vás sice v první chvíli rozlítostní, ale vzápětí vám tím paradoxně spíše pomůže. Konečně vám dojde, že jde o člověka, na kterého se nemůžete spoléhat a rozhodnete se, že si se životem poradíte i bez něj.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11