Horoskop Jarmily Gričové

Připravte se na vánoční večírky, adventní koncerty, charitativní aukce a různé podobné záležitosti, které vás na jedné straně sice připraví o čas i o peníze, ale na straně druhé vám poskytnou nezaplatitelnou šanci pro váš duchovní růst. Na večírky se vylaďte přátelsky, protože letos je flirtování dost kontraproduktivní. Každý, kdo má místo, si ho drží, a ani ho nenapadne, aby kvůli přelétavému dobrodružství riskoval nelibost nadřízeného.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Staří přátelé, kteří se ozývají a kteří se s vámi chtějí sejít, nemají za lubem nic, co by vás mohlo naštvat. Pokud s vámi chtějí mluvit, dělají to opravdu proto, že se jim po vaší společnosti stýská. Udělejte si na ně dost času, máte si o čem povídat!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Překvapí vás kolega, který se rozhodne jít do konkurzu na jisté zajímavé místo. Pokud vám řekne, že máte jít s ním, dostane vás do obtížné situace. Je totiž dost pravděpodobné, že on hned v prvním kole vyhoří, zatímco vy budete vítězně pokračovat dál.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Týden proběhne klidně, ale neděle vám všechno vynahradí. Ve vašem partnerském sektoru se setkává Slunce s Merkurem. Váš miláček vám vytkne, že mu věnujete příliš málo pozornosti, a nenechá si vysvětlit, že na to při svém nasazení prostě nemáte dost času.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Konjunkce Venuše s Plutem, která se ve čtvrtek odehrává ve vašem partnerském sektoru, vás přinutí, abyste se na svůj milostný život podívali jinýma očima. Možná pochopíte, že je zbytečné, abyste před láskou utíkali, protože se vám to stejně nepodaří.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Slunce ve Střelci vám nese pozitivní přístup k životu do té míry, že trávíte každý večer v jiné společnosti a domů zavítáte jen sporadicky. Tam vás však mají rádi tak, že vás vítají jako ztraceného syna a ani je nenapadne, že by vám vlastně měli vynadat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že váš život probíhá až příliš kvapně, si uvědomujete celý týden. Tvrdě narazíte až v pátek, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Marsem. Dejte si pozor, ať se v rámci stíhání všeho potřebného neuhoníte tak, že byste celý víkend proleželi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud jste chtěli víkend využít k pečení cukroví přesně podle svého gusta a hlavně dokonalého estetického smyslu, dopadne to jinak. Těsto se vám sice podaří zamíchat, ale místo pečení budete zachraňovat před stresem kamarádku, které se právě hroutí svět.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Než nakoupíte dárky za drahé peníze, sedněte si na internet a zapřemýšlejte, zda byste náhodou v zahraničí nepochodili lépe. Pokud máte pevné nervy, zkuste si dárky v zahraničí objednat. Doručí je sice na poslední chvíli, ale efekt bude naprosto dokonalý.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Rybách, se můžete podle vůle účastnit společenských akcí, ale musíte si dávat pozor na alkohol. Pod jeho vlivem sice řeknete nahlas jenom to, o čem si všichni ostatní šeptají, ale i to vám může pěkně zkomplikovat život.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Je čas, abyste se podívali realitě do tváře a touhu po dokonalosti trochu omezili. Když připustíte, že vaše Vánoce nemusí být po všech stránkách dokonalé, a přestanete se kvůli nim stresovat, uděláte tím rodině větší radost než nejokázalejším dárkem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Momentálně máte víc štěstí než rozumu. Všechno stíháte na poslední chvíli, ale nic nepropasete. Pokud hodláte o víkendu péct, měli byste si dávat pozor, abyste nic zbytečně nepřipálili. V neděli se nevyhýbejte kamarádům, přijdou se zajímavými nápady!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte tendenci reagovat až příliš citlivě i na to, nad čím obvykle jen mávnete rukou. Bylo by dobré, abyste se vyhýbali větším skupinám lidí a návštěvu adventních trhů raději odložili na příští týden.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11