#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hemží se to kolem vás jako ve velkém mraveništi. Stále kolem sebe máte spoustu lidí. Zaměstnává vás množství společenských akcí a vaše domácnost se za tichou nedá příliš považovat. Není proto divu, že zatoužíte po samotě, klidu a vytoužené relaxaci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Bojíte se, že vás dožene jistá událost z minulosti, kterou se vám doteď dařilo skrývat. Není třeba se obávat reakce okolí a vašich blízkých. Sami přece nejlépe víte, že kostlivce ve skříni má každý. Bez obav tedy jděte s pravdou ven. Uleví se vám.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ač tento týden vypadá stereotypně. Koncem týdne se nebudete stačit divit. Máte již ve svém životě zaběhnutý pevný řád, který nehodláte nijak měnit. Překvapení, které se však na vás chystá bude opravdu velké a vy nevíte, zda i potěšující, či nikoliv.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Již delší dobu si brousíte zuby na nějaký pěkný módní kousek, který je vám doslova šitý na míru. Vysoká cena vás však stále odrazuje. Nyní jste však na tom finančně o poznání lépe. Možná jste dostali v práci nějaké odměny. Můžete si proto nyní dopřát.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden nebude nouze o skvělou zábavu. Stále myslíte na práci, nyní se vám však podaří profesní záležitosti úplně vypustit z hlavy. Buď se výborně pobavíte na nějaké akci s kamarády, nebo naopak zažijete zábavný víkend se svou rodinou a dětmi.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Se zdravím si není radno zahrávat a je také někdy potřeba pro něj něco udělat. Pohyb nyní potřebujete jako sůl. Najděte si nějakou sportovní zábavu přes týden a na víkend vyrazte s rodinou, či kamarády někam na hory, kde si dáte pořádně do těla.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Horská turistika je pro vás to pravé ořechové. Láká vás zimní krajina a těšíte se z pohádkového počasí někde na horách. Jen si tyto chvíle užívejte a nemyslete na nic jiného, než na příjemné chvilky strávené v přírodě. Relaxace je pro vás balzámem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V práci se toho nyní nakupilo tolik, že nevíte kde vám hlava stojí. Nadřízení si však vaší aktivity a píle všímají a povýšení, či finanční odměna na sebe nenechají dlouho čekat. Neusněte ale na vavřínech a buďte nachystaní až vaší pomoci bude třeba.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hvězdy jsou vám tento týden nakloněny zejména po finanční stránce. Možná v tom má prsty tučná a hlavně zasloužená odměna v práci, nebo váš vytříbený nosánek, který cítí výhodnou investici na sto honů. O své penízky se nyní obávat opravdu nemusíte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pohár trpělivosti, ohledně jisté osoby, konečně přeteče a vy si uvědomíte, jakého šaška jste tomuto jedinci dělali. Už vás nikdo nepřesvědčí o tom, že tento člověk to neměl již dlouho promyšlené a dělal si z lidí jen poskoka. Okamžitě se vám uleví.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnáři se tento týden mohou těšit na pohodu a klid. Nic je nevykolejí z jejich zažitého a milovaného stereotypu a oni si tak v klidu odpracují všechno, co je potřeba. Máte však stále vnitřní pocit, že tato situace je jen pověstné ticho před bouří.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Milé Rybky, dejte si tento týden pozor na jazyk. I dobře míněná rada se může ošklivě obrátit proti vám. Nenechte se strhnout nějakou konfrontací. Komunikační schopnosti na tom sice nejsou špatně, ale konstelace hvězd nepřeje vzájemnému pochopení.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY