#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Kolem vás se poslední dobou vyrojilo spousta neodkladných problémů, které je potřeba okamžitě řešit. Může se stát, že kvůli tomu budete ve stresu a nebudete v úplném klidu. Nejlepší bude, když si vše vyřešíte ihned a nenecháte nic na poslední chvíli.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden bude kolem vás opravdu rušno. Možná vás čeká rodinná oslava, či výlet s kamarády. Jedno je však jisté, nudit se tedy nebudete. Konec léta se tedy bude nést v radostném a uvolněném duchu. Jste společenský člověk a budete na vrcholu blaha.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Snažte se tento týden držet jazyk za zuby. Je velice pravděpodobné, že jinak řeknete něco, čeho byste mohli v budoucnu litovat. Bude vás to možná nějaký čas vnitřně užírat, ale věřte tomu, že se vám to stonásobně v dobrém vrátí. Nepodléhejte smutku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Trošku vás může tento týden potrápit zdraví, obzvlášť trávicí systém. Přiznejte si to, trochu jste se poslední dobou přejídali a vaše tělo si nyní vybírá svou daň. Není třeba věšet hlavu, správná životospráva vám tento váš prohřešek rychle napraví.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kolem vás se nyní vznáší aura mírné nepřístupnosti. Nemáte na společnost příliš náladu a vyhledáváte nyní raději samotu. Není na tom nic špatného. Vaši přátelé to jistě pochopí a někdy je potřeba si udělat čas na sebe a své nejniternější myšlenky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Příliš často se nenecháváte unést emocemi, tento týden bude výjimkou. Unáhlené reakce podporuje i emocemi vytížená mysl. Lidé vás nebudou poznávat, vám se ale znatelně uleví, protože upustit páru musí občas každý. Nemusíte se proto bát o svůj klid.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Trochu vám tento týden nevyjde plánování investic a peněžitých výdajů. Přes prázdniny jste se zřejmě trochu více rozjeli a penízky jste v ruce dlouho neudrželi. Na konci léta se trochu zhrozíte nad svým bankovním kontem, ale rychle situaci vyřešíte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden vás čeká množství nových věcí. Možná se pustíte do výuky nového jazyka, nebo si zajdete na kurz kreslení, či začnete s novým sportem. Rozhodně se skvěle uvolníte a váš nový koníček se vám stane potěšením na stále se prodlužující večery.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V milostných záležitostech se vám bude tento týden obzvláště dařit. Máte před sebou romantické milostné dobrodružství, které vám příjemně zakončí slunečné léto a kdo ví, možná je právě tato osoba vaší spřízněnou duší, na kterou již dlouho čekáte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden se vám vyplatí opatrnost, obzvláště ve finanční sféře. Kolem vás se ochomýtá člověk, který vás chce o část vašich úspor nekalým způsobem připravit. Dejte proto na rady příbuzných, kteří to s vámi myslí dobře a tuto osobu dávno prokoukli.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Začátek týdne pro vás bude nesnesitelný, nebudete mít náladu na nikoho a na nic a po létě se vám toho v práci nakupí více než dost. Pustíte se do toho však s vervou vám vlastní a již koncem týdne bude po většině problémů a nastane zasloužený klid.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejlépe tento týden uděláte, když se tak trochu vyhnete pracovním povinnostem a necháte je na jindy. Nic kloudného stejně momentálně nevyřešíte. Zajděte si proto na relaxační masáž, věnujte se svým koníčkům, či rodině. Věřte, že práce na vás počká.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY