Ve hvězdách

První celý týden, kdy je Slunce v Panně, mluví především o práci a o povinnostech. Citům, duchovnímu životu a vylepšování nehmatatelných hodnot se můžeme věnovat v pátek, kdy ve znamení Ryb těsně před půlnocí probíhá úplněk. Když se pak v sobotu přesune Merkur do znamení Panny, můžete přemýšlet nejen o tom, jak a na čem šetřit, ale i o tom, jak a do čeho investovat. Nápady, které budete v tomto ohledu mít, však vyžadují značné omezení, a proto se dá čekat, že ve vašich blízkých velké nadšení nevzbudí.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pracovat se sice musí, ale vy patříte k těm šťastným lidem, kteří si najdou čas i na zábavu. Využijete středy a čtvrtka, kdy je Luna ve Vodnáři, a vyrazte si posedět s kamarády, na které jste během prázdnin neměli čas. Vychutnejte si společnost príma lidí!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Prožíváte týden, kdy jste všestranně v pohodě. Zvlášť skvělý bude víkend, kdy se můžete opřít o Merkura, který je spolu se Sluncem ve znamení Panny. Pokud jste nestihli pravou letní lásku, můžete zjistit, že vás citové vzplanutí čeká na samém prahu podzimu.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Situace se mění a to k vašemu prospěchu. Práce, které bylo v poslední době málo, rychle přibývá, a vy nevíte, kam dřív skočit. V půli týdne se těšte na nové kontakty, které vám přinesou šance pro profesní růst. Zařiďte si podporu rodiny, budete ji potřebovat!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Víkend vám vynahradí všechno, co jste během prázdnin nestihli. Se svými milými si vyrazíte někam, kam jste se už dlouho chtěli podívat a krásně si to užijete. Luna je v Rybách a proto byste měli navštívit mořské akvárium nebo podobnou zajímavou atrakci.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Využijte čtvrtka, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Merkurem a Saturnem, a s jeho pomocí dotáhněte do konce veškeré právní záležitosti. Pokud se vám podaří, a vy smlouvu i podepíšete, nezapomeňte dokument dobře uschovat na bezpečné místo.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V pátek večer, kdy ve vašem partnerském sektoru probíhá úplněk, se připravte na důležitý hovor s partnerem. Není spokojený s tím, jak žijete, a neustále vám vysvětluje, že to beze změn nepůjde. Berte ho vážně a uvědomte si, že změny jsou opravdu nutné.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem Luny v Kozorohu, vyrazte bez obav nakupovat školní potřeby pro vaše děti. Jejich přehnané nároky dokážete zkrotit tak, že neutratíte ani korunu navíc. Za ušetřené peníze je můžete pozvat do kina nebo na zmrzlinu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Konečně máte šanci, abyste si oddechli a začali přemýšlet nad tím, co skutečně chcete. Kdybyste pro sebe chtěli udělat trochu více, měli byste o víkendu vyrazit někam, kde budete sami a kde se o vás někdo postará. Berte to jako investici do svého zdraví!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o týden, kdy byste měli hodně omezit veškerou činnost, která vyžaduje větší soustředění. O víkendu zapomeňte na sny, ve kterých sami sebe vidíte jako pilota Formule 1, a volant přenechte Býkům nebo Kozorohům, kteří na rozdíl od vás nepropadají stresu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Procházíte obdobím, kdy můžete šetřit na všem, co vás jenom napadne, ale sobě byste měli dopřát jenom to nejkvalitnější. Týká se to hlavně nákupu kosmetiky a oblečení. Vyberte si něco, co je vytvořeno z přírodních surovin a čím se budete hýčkat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud máte šanci splatit část svých dluhů, neváhejte ani chvíli a hned to udělejte. Ve středu se rozhodněte, kolik můžete splatit, a hned ve čtvrtek vložte příslušnou částku na účet svého věřitele. Pocit úlevy, která vás pak zaleje, bude k nezaplacení.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

To, že nechcete o něčem ani slyšet, neznamená, že se tím nemusíte zabývat. Je možné, že partner přijde s nápadem, který se líbí jemu, ale vám se ani trochu nezamlouvá. Počítejte s tím, že to hlavně o víkendu bude boj, v němž vaše vítězství není zdaleka jisté.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte Sensaklub