#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V úterý nastane Novoluní ve vašem znamení a nastane obrat. Je to nejlepší období celého roku pro začátky nových projektů, našlápnutí na novou a lepší cestu. Po celé jaro vás budou provázet láska a peníze. Je vůbec možné představit si lepší kombinaci?

Býk (21. 4.–21. 5.)

Je čas na chvíli se zastavit, přemýšlet a přehodnocovat. Jste spokojeni se svými vztahy? Se svou kariérou? Se svým životem? Pokud ano, uvědomíte si naplno, co pro vás váš svět znamená. Pokud ne, o změnách přemýšlejte s rozvahou a vyhněte se zbrklosti!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Opřete se naplno do nových projektů! Máte velikou šanci postrčit vše o nějaký kus dopředu. Hvězdy vám přejí a lidé na vás reagují neobvykle vstřícně. Vaše výmluvnost, inspirativnost a přitažlivost vám pomůže nejen v pracovní, ale také milostné sféře!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neplánujte si náročný týden, milí Raci. Jste trochu nesoustředění, takže bude lepší, budete-li se věnovat stereotypním činnostem. Stále se vám daří s přáteli, tak se jejich společnosti v žádném případě nevyhýbejte. A láska? Koncem týdne se vylepší!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Březen vás nabil energií a optimismem a začali jste se cítit jako opravdoví vládci džungle. Pozor ale na přehnané sebevědomí, a to zejména v diskuzích. Chybí vám zpětná záklopka, a tak byste mohli snadno přehnat své reakce. Snažte se i naslouchat!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Stále máte vynikající období téměř ve všech aspektech, a tak se nemusíte ničeho bát. Ať už chcete změnit povolání nebo přijmout povýšení, přestěhovat se nebo zasnoubit, ve všem je vám přáno! Jen musíte přiložit ruku k dílu, ale energie na to máte dost!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V první polovině týdne můžete ještě zaznamenat mírné napětí a výkyvy. Luna by mohla dokonce přinést nějaké malé nepříjemnosti, ale nakonec se vše uklidní. Druhá polovina týdne už bude ve znamení vyvážených misek vašich pracovních i milostných vah.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Rušnější období, které vás provázelo v posledních týdnech, neustává. Na konci týdne přijde Apríl se svou proměnlivostí a vy se budete cítit jako na houpačce. Naštěstí je tady láska a v té vám hvězdy přejí, budete neodolatelní, požitkářští Štíři.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nechybí vám energie, elán ani bystrost, takže to vypadá na další skvělý týden! Nezapomínejte na odpočinek, je velice důležitý pro regeneraci a za pár týdnů by se vám mohlo jeho zanedbání nevyplatit. Užívejte si koníčky a zábavu, to vás dovede osvěžit!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Počátek týdne vám ještě může trochu komplikovat vaše nedočkavost, ale v druhé polovině už se můžete těšit jen na samá pozitiva. Vaše vztahy se upevní a prohloubí, práce přinese úspěchy i finance a nad vámi rozprostře čisté nebe plné teplého Slunce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vitalita vás neopouští, ale koncem týdne se vám začnou hlavou honit divné myšlenky. To Mars s Merkurem přináší chaos a pesimismus, které vám mohou komplikovat život. Nejlépe si s nimi poradíte zklidněním u meditace. Nebojte se, za pár týdnů vše přejde.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto týdnu byste se měli vydat alespoň na kratší cesty. Budou užitečné nejen pro vaši kariéru, ale nezadaní mohou potkat někoho zajímavého. Polovina týdne je také vhodným obdobím pro finanční investice. Nezapomeňte, že pondělí je váš šťastný den!




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY