Horoskop Jarmily Gričové

V první polovině týdne máme sice jeden den navíc (je přece přestupný rok!), ale jinak se z astrologického hlediska nic zásadního neděje. Všechno vynahradí až pátek, kdy se Merkur přesunuje z Ryb do Berana. Ohnivá znamení, na která bylo tempo probíhajících událostí až příliš vláčné, se dostanou do varu. Berani, Lvi a Střelci začnou hýřit nápady (s trochu menší intenzitou jim budou sekundovat Vodnáři a Blíženci). O víkendu nechte všechno tak, jak to zatím je. Při opozici mezi Venuší a Saturnem se mají city sklon zadrhnout a všem, kteří je řeší, přinést jen potíže.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dotazy, které kladete, jsou tak na místě, že vám na ně kompetentní osoby odmítají dát odpovědi. V žádném případě se však nesmíte dát odradit! Pokud během týdne řádnou odpověď nedostanete, využijte o víkendu Merkura ve svém znamení a ptejte se písemně.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, jste zbytečně citliví na všechno, co na svou adresu uslyšíte. Pořádně budete fungovat až ve středu, kdy vám náladu vylepší nečekaný příliv hotovosti. Uděláte si malou radost a všechno bude v pořádku.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

S člověkem, který už po několikáté nedodržel slovo, neztrácejte čas. Můžete se k němu sice chovat i nadále přátelsky, ale spoléhat se na něj nesmíte. V pátek se naštěstí situace vyřeší ve váš prospěch a vy zjistíte, že ho vlastně vůbec nepotřebujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je zbytečné, abyste se sami snažili vyřešit něco, co vaši kamarádi zvládli už dávno před vámi! Tím, že je požádáte o patřičné informace a třeba i doporučení na kompetentní osoby jim jen poskytnete šanci, aby vám vrátili to, co jste pro ně udělali vy.

Lev (23. 7.–22. 8.)

To, že se vám v minulých týdnech něco nepodařilo, není důvod, abyste o sobě pochybovali i teď! Využijte neděle, kdy vám planety velkoryse přejí a konečně se rozhodnete v záležitosti, které se už dlouho vyhýbáte. Řiďte se intuicí, jež vás nezklame!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jako rádci sloužíte širokému okruhu svých přátel a známých, ale když potřebujete radu vy, nevíte, koho přesně se zeptat. Momentálně bude lepší, když se obrátíte na odborníka, kterého si sami vyberete. Za jeho rady se sice musí platit, ale taky za ně ručí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve chvíli, kdy vám partner začne mluvit do toho, jak se oblékáte, se právem naštvete. Velice rychle totiž pochopíte, že mu nejde ani tak o to, abyste za svůj obal zbytečně neutráceli, jako o to, abyste nebyli pro opačné pohlaví zbytečně atraktivní…

Štír (24. 10.–22. 11.)

Peníze vám mají sklon utíkat po malých kapkách, ale když se sečtou, vytvoří to docela slušnou částku. Když si přepočítáte účet v restauraci nebo si namátkově zkontrolujete položky nákupu, vzbudí to sice pozornost, ale vy se nebudete cítit jako hlupák.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud potřebujete ke své práci určité informace, získáváte je způsobem skoro detektivním. Na přímé dotazy nikdo neodpovídá, na osobní kontakt nereaguje. Nezbude, než abyste využili Luny v Blížencích a použili zdrojů sice neoficiálních, ale zato výkonných.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ve chvíli, kdy vám někdo začne vnucovat svůj způsob řešení situace jako jediný možný, se spolehlivě naštvete. Pozor si na takové jednání dávejte hlavně o víkendu, kdy vás budou starší členové rodiny přesvědčovat, že jejich zkušenosti jsou ty nejlepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše finanční situace se pomalu pročišťuje a řeší a vy začínáte mít ohledně svých peněz jasno. Nejpozději v tomto týdnu byste také měli vědět, kolik budete platit daní. Částka je navíc přiměřená, takže vám po zaplacení zbude i základ na letní dovolenou.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zatímco týden proběhne bez závad, bude víkend dost náročný. Opozice mezi Sluncem a Marsem, která vrcholí v sobotu večer, vás nutí, abyste jednali tvrdě i tam, kde by byl na místě spíše lehký nadhled. Zapojte svůj smysl pro humor a pokuste se to ustát!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11