Horoskop Jarmily Gričové

Dominanta tohoto týdne není astrologická, ale kalendářní. Pokud však máte chuť na novoroční předsevzetí, nechte si ji raději zajít! Na přelomu roků je Luna ve Štíru a vy byste záhy zjistili, že plnění předsevzetí považujete spíše za trest než za něco pozitivního. Z astrologického hlediska je důležité pondělí, kdy se Slunce v Kozorohu setkává s Plutem, a kdy budete mít odvahu otočit svůj život vytouženým směrem. Pokud patříte mezi Berany, Lvy nebo Střelce, využijte stacionárního Merkura, který 30. prosince přechází do přímého chodu a jenž vám pomůže v rozhodující chvíli najít ta správná slova.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zatímco pro jiné lidi je konec roku důvodem k rozvažování a bilancování, vy byste potřebovali, aby měl každý den minimálně dvakrát tolik hodin. Snažíte se spoustu věcí dokončit, některé i začít, naplánovat Silvestra a ještě zpříma vstoupit do nového roku.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí, kdy je Luna v Panně, se konečně některé věci hnou kupředu. Konečně dostanete úřední oznámení, z něhož je jasné, že se vaše záležitosti dostaly k projednávání. Obvykle dárky k Novému roku neočekáváte, ale tento je nejhezčí, který jste mohli dostat.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Stacionární Merkur, který se ve čtvrtek otáčí ve vašem partnerském sektoru do přímého chodu, vás neobyčejně rozpovídá. Vánoční doba hájení skončila a vy opět začínáte svého partnera vychovávat. Když si uvědomíte, že je dospělý a svou snahu vzdáte, bude to lepší.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Dost náročná bude středa, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Saturnem. Pozor si dejte zejména na horách, kde máte nejdříve chuť riskovat a pak se divíte. I když se na vás okolí dívá s údivem, bez přílby se na sjezdovku nesmíte ani podívat!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ve chvíli, kdy váš miláček usoudí, že na něj máte nároky, která nedokáže za žádnou cenu splnit, je nejvyšší čas, abyste zařadili zpátečku. Týká se to hlavně víkendu, kdy je Luna ve Střelci, což znamená, že vy překypujete energií, zatímco on vás jen těžko dohání.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že jste se rozhodli, že strávíte Silvestra mezi přáteli, ještě neznamená, že všechno proběhne v pohodě a bez konfliktů. Na to, abyste se pohádali s hostitelem a posléze i s partnerem, stačí jeden člověk, který vám začne balit miláčka a probudí vaši žárlivost.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Faktický přechod ze starého do nového roku zažijete už ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení. Až dosud jste sice tušili, čeho chcete v následujících dvanácti měsících dokázat, ale netušili jste, jak to budete dělat. Ve středu vás napadne způsob, který nemá chybu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Oslavy Nového roku jsou letos neobyčejně atypické. Vzhledem k Luně ve svém znamení potřebujete klid. Společenský život vám nic neříká, a proto bude lepší, když zůstanete doma. Pustíte si film, k němu si dáte chlebíčky a nic vám neschází.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Odpočinek nečekejte, práci se nevyhýbejte! Merkur, který se velmi pomalu pohybuje vaším znamením, vám přinese nečekané zprávy a ještě nečekanější šance. Je docela možné, že se k vám vrátí vaše bývalá láska a bude žebronit o další kolo. Dostane ji?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Letošní Vánoce proběhly skvěle, a oslava příchodu Nového roku si s nimi v ničem nezadá. Kouzelnou noc strávíte se společnosti přátel, s nimiž jste si hodně blízcí. Večer uplyne ve vzpomínkách, ale nakonec přijde i na tanec a velice bohatý ohňostroj.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V posledním týdnu starého roku toho máte neskutečně mnoho. V práci se finišuje a na to, že byste si chtěli a potřebovali trochu vydechnout, nebere nikdo ohled. V pátek si s vámi sice šéf připije, ale vy si rty smočíte jen symbolicky a hned vyrazíte k domovu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vzhledem k Luně, která je na přelomu roku ve Štíru, si užijete opravdu velkolepého Silvestra. Sluší vám to, partner je na vás hrdý a vy se velice dobře bavíte. Přesto by bylo dobré, abyste si zahráli na Popelku a odešli tak, abyste byli nejpozději kolem druhé doma.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11