#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Čeká vás celkem pohodový týden. V první polovině sice budete mít poněkud nabroušený jazyk a tendence komentovat dění okolo, ale v té druhé se nástupem nového měsíce všechno zlomí. Budete příjemní a pohodoví a stejně se bude chovat také vaše okolí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se připravte na hektičtější tempo. Jeho první polovina sice bude maličko ospalejší a vy budete mít snahu vyhýbat se společnosti, ale s příchodem nového měsíce zavane do vašeho života svěží vítr. Pozor, ať to nepřeženete s horlivostí!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nebude to jednoduchý týden. Budete hodně pracovat a ve druhé polovině týdne vám zvolna začnou docházet síly. Kromě toho nebude atmosféra v práci příliš příjemná a do toho se přidá také vnitřní neklid. Není to ale nic, co byste nemohli zvládnout!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete v tomto týdnu neskutečně akční. Vaše pracovní nasazení by vám mohl kde kdo závidět a díky němu se budete pomalu, ale jistě posunovat směrem k vysněným metám. Pozor na lákavé nabídky ke zhodnocení vašich peněz. Každou si důkladně prověřte!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu se stanete často účastníky nějakých konfliktů. Jak v práci, tak doma. Díky vaší královské majestátní povaze se nenecháte vtáhnout do přízemních sporů, ale mnohé naopak sami uhasíte. V práci však zazáříte a potvrdíte svou dobrou pověst.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hodně se budete zabývat prací a věcmi, spojenými s kariérou. To s sebou nese zvýšený stres, který na vás zhruba v polovině týdne může nepříjemně dolehnout. Odpočiňte si a řešte jen to, co je aktuální. Ostatní problémy odložte na dobu, až přijdou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Těchto sedm dní vás zastihne plné energie, elánu a dobré nálady. V práci vám to půjde jedna radost, budete snadno zvládat i stresové situace a stanete se tahounem kolektivu. Doma si užijete kopec pohody s vašimi blízkými. Zkrátka týden jedna radost!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Snadno se vyrovnáte i s nepříjemnými situacemi a budete se snažit upoutat pozornost důležitých lidí. Vaše kreativita a průbojnost bude na výši. Tento týden bude zkrátka ve znamení akce. Předvedete se dokonce v dobrém světle i před vlastní rodinou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Počátkem týdne budete ještě trochu nejistí, ale s příchodem nového měsíce se vše změní. Vjede do vás nová energie a všechno se vám bude dařit. Vaše nápady budou skvělé a okolí je patřičně ocení. Využijte potenciál planetární přízně opravdu naplno!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

První polovina týdne se ještě ponese v lehce depresivním duchu, nic vám nebude po chuti. V jeho druhé polovině přijde dobrá nálada a získáte na spoustu věcí nový pohled. Neměli byste zanedbávat své zdraví. Těšte se na hodně hezkých chvil s rodinou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Do vašeho života vstoupí v některých oblastech noví lidé. Také se nevyhnete zvýšenému stresu, zejména v práci a nutnosti sáhnout si do svědomí. Vítaným osvěžením pro vás bude výlet anebo tvůrčí činnost. Ve finanční sféře zavládne pohodové období.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto týdnu budete filozofovat a přemýšlet. Přijdete také na to, že pesimismus není ideálním rádcem a nepůsobí ani dobře na vaše zdraví. V práci zaznamenáte úspěchy a přijde možná nabídka na služební cestu. Dost to však bude skřípat ve vaší rodině.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY