#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Uznáte, že je potřeba jednat diplomaticky. Na poradách, ale i v rámci partnerství se tak snažíte mírnit! Pochybujete o tom, jestli vám to pomůže? Nemusíte, protože to skutečně zafunguje! Kolegové a šéfové vás pochválí za konstruktivnost. Protějšek s vámi jedná lépe a tak si vychutnáváte okamžiky pohody!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Přestanete přemýšlet, kam byste po večerech vyrazili, a stáhnete se více do sebe. Uvědomíte si totiž, že domov je pro vás oázou klidu a pohody! Tam můžete rozvíjet své milostné vztahy, stejně jako zvelebovat domácnost! Přátelé na sebe raději nebudete upozorňovat, aby vás nepřemlouvali k častým flámům.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vážíte si prostředí, do kterého jste se teď dostali. S důležitými osobami v práci i v životě si dobře porozumíte! Proto se nebojíte mluvit o svých projektech v zaměstnání, stejně tak jako jednat o vztazích, které chcete vylepšit! Získáte pocit, že se stáváte pro své nejbližší okolí důležitějšími lidmi.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Myslíte si, že je dobré důvěřovat blízkým lidem? Ano, je to tak! Přátelé, i rodina vás podpoří! Když potřebujete pomoci se zaměstnáním, obrátíte se na ně. Pokud vám nejsou jasné vztahy mezi známými, také si necháte poradit. Hlavně ale víte, u koho si narychlo půjčit peníze! Však je zvládnete brzy vrátit!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte právo na dovolenou, nebo alespoň na delší volno po práci. Takže někteří z vás prožijí druhé prázdniny! Především ti, kdo se nyní chtějí věnovat dětem nebo rodině. Protějšek bude rád, že ho podporujete a věnujete mu čas. Děti vás zase, jinak starého pracanta, poznávají jako šaška plného humoru!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Když nebudete ze zaměstnání pelášit hned domů, brzy pocítíte změnu! Častější návštěva společnosti má své výhody nejen pro vaši práci, ale samozřejmě také pro lásku! Objevíte nepoznané a začnete vnímat nové příležitosti, kterých se vám dostane. Nebudete váhat, pokud uvidíte, že opravdu stojí za to!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste na vrcholu! Po týdnech, kdy jste zažívali problémy, se situace mění. Úspěchy vás prostě neminou! Protože jste teď přející lidé, nenecháte si to jenom pro sebe. Kolegům i partnerovi uděláte také skutečnou radost! Nejen tím, že jim rozdáváte dárečky, ale hlavně svým bezvadným jednáním a náladou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Od plánů už je blízko k jejich uskutečnění, takže realizujete vlastní nápady! Ať už se to týká projektů v zaměstnání, nebo dobročinnosti. Pokud jste si vytkli rozvoj svého vztahu, také na něm dost zapracujete! Přitažlivost protějšku vás naláká ke společně stráveným chvílím, které budou dost výjimečné.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Prospěje vám změna životního stylu! Dobře si uvědomíte, že se špatnou životosprávou to daleko nedotáhnete. Ale co s tím? Vezmete situaci pevně do rukou a připravíte si zdravější jídelníček, s omezeným množstvím tuků. Doženete spánkový dluh a na konci týdne zjistíte, jak skvělou můžete mít náladu!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nemá cenu řešit příliš vážné věci. Tento týden byste se prostě měli vyhnout debatě o financích! Nic kloudného nevymyslíte. Vhodné okamžiky přijdou později! Raději se více zajímejte o vztahy k blízkým lidem a hlavně o své soukromí. Protějšek také chce, abyste se věnovali více jemu než nějakým číslům.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Váš temperament se tento týden výrazně projeví! Proto máte sklony k nedorozuměním. Po hádce s partnerem ale vždycky dojde k usmíření, takže ji klidně zinscenujete jenom proto, abyste si užívali sladkého udobřování. Situace je vhodná pro ty, kteří mají příliš pracovitého partnera, který si jich nevšímá!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Je vám výborně! Všechno totiž zvládáte bez větších problémů. V práci, ale i ve svém soukromí se chováte uvolněně a sršíte optimismem! Užíváte si volného času po práci, ale i možnosti navštěvovat společnost. Hlavně však cítíte pohodu po boku svého partnera, který by vás nejraději líbal od rána do večera!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY