#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rodinná bárka je cloumána uranskými větry, takže to někdy vypadá na její převržení. Máte horkou hlavu a faktem je, že v tomto týdnu si servítky neberete, co tak zkrotit svou rebelantskou energii? Častým spouštěčem je nespokojenost s názory protějšku.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud jste v průběhu posledních dní vymalovali nebo udělali v rámci domu větší úpravy, nemusíte teď nic podobného dělat. Pokud ne, signalizují se potřebné změny v rámci bytu nebo rodiny. Mars vás zásobuje energií, že tyto záležitosti nyní zvládáte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V rodině prožíváte vynikající období a uvědomujete si, že jste takové už dlouho nezažili. A to je co říct - vy jste teď továrna na zážitky! I nyní tvoříte, až se z vás kouří a nápady na rodinný program jen srší. Nejzábavnější dny jsou uprostřed týdne.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rodinné vztahy mají smíšený charakter. Na jednu stranu si děláte radost a těšíte se hlavně ze společnosti svých dětí a na stranu druhou vás přepadá pocit nespokojenosti. Vaše proměnlivé nálady způsobují překážky v komunikaci a vzniká bludný kruh.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Venuše vás svým postavením vtlačuje do určitých zádrhelů na domácí půdě. Není to příliš vhodná doba pro láskyplné vztahy a získávaní porozumění, je lepší počítat s občasnými mráčky, předejdete tak zklamání. Můžete zaznamenat napjatou emoční atmosféru.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na domácím poli je stav střídavě oblačno. Některé dny se vše daří, jste komunikativní, takže vztahy s nejbližšími jsou na jedničku. Vaše rodina má ve vás velkou oporu a vy jste potěšeni, že můžete být užiteční, ale jiné si vjíždíte do vlasů pro málo.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rodinná atmosféra za tou finanční značně pokulhává, tudíž je nutné počítat spíše se starostmi. Hlavním viníkem je tady Mars, který roztáčí ruletu napětí a nervozity. Problémy a spory mohou nyní vzniknout kvůli rodinnému pozemku nebo společné zahradě.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Cítíte se skvěle, když můžete být obklopeni svými nejbližšími, rodinou a nasávat důvěrnou atmosféru vašeho domova. Nemusí jít zrovna o bouřlivé rušno či hektický program, rádi se ponoříte i do tiché vzájemnosti, kdy si rozumíte v gestech a pohledech.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve srovnání s ostatními životními oblastmi vykazuje v tento týden sféra rodinných záležitostí menší význam. Přes vaši snahu a přátelské chování jsou možná nedorozumění s některými členy rodiny. Pozornost si může vyžádat nějaký dlouhý rodinný spor.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V první polovině týdne jste trochu otrávenější a přenáší se to i do domácí pohodové atmosféry. Pracovní problémy vás válcují a nejhorší je hlavně to, že si je nosíte domů. Snažte se nebýt odměření a zasmušilí. Rodinné atmosféře to o moc víc prospěje.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Domácí zázemí přináší do tohoto období hřejivé teplo a potěšení z toho, že cítíte náklonnost nejbližších. Jste velmi dobře komunikativně naladěni. Slunce, Merkur a Jupiter vám navíc dodávají snahu skloubit volnočasové aktivity ke spokojenosti všech.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto období je více než rodinná sféra favorizována oblast vaší kariéry, to ale vůbec neznamená, že domácí záležitosti ignorujete, naopak. Vůči svým milovaným jste velmi citliví a velkorysí, přičemž dokážete absorbovat jakoukoliv změnu atmosféry.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY