Horoskop Jarmily Gričové

Planety slibují celkem klidný a vyrovnaný týden, což je dobře, protože práce budeme mít i tak dost. Nezastaví se hlavně ti, kteří podávají ke konci března daně, a tím pádem ani ti, kteří jim je počítají. Ve čtvrtek 29. března přinese sextil mezi Merkurem a Venuší velice smírnou a tvůrčí náladu, takže je možné, že se ti, co mají v práci hotovo, dobrovolně rozhodnou pomoci lidem, které jejich povinnosti zavalily. Pokud k nim patříte, nezapomeňte dotyčnému poděkovat a přislíbit revanš pro případ, že by se karta obrátila a volní byli vy.
#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zakládáte si na svobodomyslnosti a na tom, že si nenecháte od nikoho mluvit do života. Do konfliktu se můžete dostat se samozvanou módní policií, která vám začne vysvětlovat, co si nemůžete dovolit nosit, aniž by vzala v úvahu, že jste se na nic neptali.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jde o týden, kdy sice musíte pracovat, ale kdy se také musíte intenzivně starat, abyste k tomu měli všechno potřebné. Zvlášť vlídně se chovejte k počítačům, které mají tendenci předčasně a bezohledně ukončit své služby a tím vám zkomplikovat život.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když se vám nechce, musíte být pečliví a všechno, co uděláte, kontrolovat. Týká se to zvláště středy a čtvrtka, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy se únava sčítá s roztržitostí. Pozor si dávejte i za volantem, kde se nesoustředěnost zvlášť nevyplácí!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rodinné neshody, které v tomto týdnu vznikají, vás zbytečně zatěžují. Bylo by daleko lepší, kdybyste se dokázali povznést nad starosti svých bližních, aktivně do nich nezasahovali, a omezili se na přístup vlídného pozorovatele, který radí jen na požádání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Týden trávíte v kalupu, z něhož vás nikdo nevysvobodí. Na první klidné chvíle se můžete těšit až v neděli, kdy se do vašeho znamení dostane Luna a kdy můžete pyšně zkonstatovat, že jste zvládli všechno, co jste potřebovali, a teď už můžete odpočívat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaší největší kvalitou je logické myšlení plus zdravý rozum. Z hlavy a naprosto bezchybně dokážete propočítat rentabilitu akce, do které se chce vrhnout váš partner. Pokud nenajdete žádnou chybu a záměr mu schválíte, je skoro jisté, že ho úspěch nemine.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Je potřeba, abyste si hned na začátku týdne rozvrhli čas tak, abyste nejen pracovali, ale také alespoň trochu relaxovali. Kromě jiného si najděte cviky, které se dají provádět i v práci. Jde o způsob, jímž se odstraní únava a zajistí psychická vyrovnanost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Život vás začne naplno bavit až v pátek, kdy už všichni ostatní únavou padají. Vám se ale s pomocí Luny z Raka vrací vitalita a chuť dokázat, že jste opravdu dobří. Je docela možné, že si až teď šéf uvědomí, co všechno děláte a začne si vás pořádně vážit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zprávy, které v tomto týdnu uslyšíte, jsou buď dobré nebo ještě lepší. Pokud si sami platíte daně, mile vás překvapí částka. Je o dost nižší, než jste čekali, takže vám nějaké peníze zbudou. Kdybyste je obětovali na víkendovou rodinnou akci, bude to skvělé!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sextil mezi Merkurem a Venuší, který vás pozitivně ovlivňuje od středy do pátku, vám dává nezvykle silný přesvědčovací talent. Pokud potřebujete své blízké přimět, aby vás a vaše nápady začali konečně respektovat, stačí, když je o to náležitě požádáte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když vám doma říkají, že patříte k hodně zvláštním lidem, mají pravdu. Zatímco ostatní se po splnění úkolu rozloží na vavřínech a nechají se chválit, vy o odpočinku nechcete ani slyšet a usilovně hledáte další výzvu, se kterou byste mohli změřit své síly.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Čím více máte informací, tím komplikovanější váš život je. Při řešení aktuálních problémů se setkáváte se spoustou protichůdných názorů a nevíte, kterým z nich se máte řídit. Vyberte si jeden názor, který budete respektovat, a žádné další už neshánějte.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11