#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Po většinu dní tohoto týdne budete plní elánu a touhy po změnách. Pocítíte také zájem o rozšíření obzorů. Důležitá bude komunikace. Dobře naslouchejte, co vám kdo říká a získáte důležité informace. Sami však teď buďte na svá slova pořádně opatrní.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se obrátíte do svého vnitřního světa. Na mnoho věcí získáte jiný názor i pohled a podaří se vám zpracovat dosud nevyřešené záležitosti z minulosti. Přinese vám to úlevu a více radosti ze života. Hodně milých chvil strávíte s rodinou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Planety se na vás netváří moc přívětivě. Mnoho událostí bude náročných na vaši nervovou soustavu. Přesto se dočkáte i pozitivních momentů v práci a potěší vás chvíle s nejbližšími. Důležité je, abyste si uvědomili, že jiní lidé čelí větším starostem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rozhodnete se pevněji uchopit svůj život do vlastních rukou. Většinu týdne strávíte přemýšlením, jak ho vylepšit a jak se lépe postarat o vaše blízké. Čeká vás také nejedna zajímavá diskuze a smělé plánování. Těšte se na dny, plné zajímavých momentů!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Těšte se na úspěšný týden. Budete mít řadu příležitostí k posunu hned v několika oblastech. Vaší silnou stránkou bude komunikace a vyjednávání. Díky tomu zařídíte mnohé výhody. Navzdory občasným přeháňkám se teď budete cítit skvěle v rodinném kruhu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete v tomto týdnu dost mrzutí a dotkne se vás všechno, co jindy házíte za hlavu. Na druhou stranu se vás bude držet hloubavá nálada a přijde také hodně dobrých nápadů. Nenechte se proto otrávit momentální nepřízní planet, už brzy bude mnohem lépe.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud se vám podaří ovládnout svou netrpělivost a vyvarovat se ukvapeného jednání, povezete se na vlně úspěchu. Prokážete, že umíte skvěle pracovat i ve stresu a že si stojíte za svými názory. A to ocení i vaši nadřízení a vedení vaší společnosti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete v tomto týdnu usilovat o vnesení stability a jistoty do vašeho života a zajištění pohodlí pro vaši rodinu. Měli byste se vyvarovat zbytečnému utrácení. A to přesto, že finančně jste na tom teď dobře. Dostane se k vám nabídka investovat peníze.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Klíčová pro vás bude v tomto týdnu komunikace. Dozvíte se řadu zajímavých věcí a získáte nový náhled na mnoho problémů. A najdete v sobě také energii k nastartování pozitivních změn. Kontrolujte si v těchto dnech všechny dokumenty, než je podepíšete!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Cítíte, že jste v období velkých příležitostí, a tak se toho budete snažit v tomto týdnu využít na maximum. Máte spoustu vnitřní energie k dosažení svých cílů. Nepodceňujte společenské akce a různá setkání, čeká tam totiž na vás vaše spřízněná duše.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Klíčovou záležitostí tohoto týdne je komunikace. Dokážete si zařídit v práci určité výhody a privilegia, ale také svou mnohomluvností opakovaně rozčílíte rodinu a přátele. Nepřepínejte své síly a dejte si pozor na zbrklé jednání. Přineslo by škodu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete se cítit tak trochu jako přešlí mrazem. Je toho na vás poslední dobou vážně moc. Měli byste se uvolnit a neřešit, co řešit nemusíte. Více spěte a jezte čerstvou zeleninu a ovoce. Může to být i jarní únava. Útočiště najdete mezi svými blízkými.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY