#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Poslední dobou je toho na vás trochu moc. Nebojte se požádat o pomoc pokud ji budete potřebovat. Není žádná ostuda si přiznat, že jsou jisté věci na vás příliš. Navíc získáte i nějaký drahocenný čas pro sebe a můžete jej využít k potřebné relaxaci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kolem vás se pohybuje jedinec, který se snaží využít vaší dobrotivosti ve svůj prospěch. Měli byste si dobře rozmyslet, koho si pustíte k tělu. Ne vždy se vám vyplatí věřit každému kolem vás. Obzvlášť v zaměstnání mějte oči dokořán a odhalte jej.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden pro vás bude skutečně šťastný a vybízí k tomu, abyste si užívali života po všech jeho stránkách. Nebojte se tedy vyzkoušet něco po čem již dlouho toužíte, ale stále jste neměli odvahu to vyzkoušet. Budete s výsledkem velice spokojeni.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden budete mírně rozladění, budete k tomu ale mít spoustu důvodů. Mnohdy nebude vina na vaší straně a vy se proto budete cítit i značně ukřivdění. I když to nebude lehké, pokuste se nad to povznést a některé problémy prostě hoďte za hlavu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vyvede vás z míry jeden z kolegů, který se snaží být upřímný, nebo to spíš o sobě prohlašuje. Je to však jen pouze jeho hra a s upřímností to nemá nic společného. Nenechte se proto rozladit a přímá konfrontace bude pro tuto situaci nejlepším řešením.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu bude na vrcholu vaše kreativita a vy budete doslova hýřit skvělými nápady. Ocení to zejména ve vašem zaměstnání kde vlijete novou mízu do žil nejen kolegům, ale i některým již odepsaným projektům. Povýšení na sebe nenechá dlouho čekat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden pro vás bude slabší oblastí vaše kariéra. Nejste příliš bojovný typ a proto, když se objeví někdo asertivní, nestojíte mu v cestě. Vaše rozvážnost se však koncem týdne ukáže jako daleko lepší strategie a v očích nadřízeného vyhrajete vy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Rodinné zázemí pro vás tento týden není ideální. S mnohými členy se neshodnete na některých důležitých věcech a hádky tak budou na denním pořádku. Atmosféra bude houstnout a vám to bude nepříjemné. Pro zlepšení situace se musí změnit vaše komunikace.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden vám hvězdy radí, abyste se drželi při zemi zejména v oblasti financí. Vyplatí se vám to v budoucnu. Není na škodu si někdy něco nedopřát a ušetřit. Navíc si v týdnu uvědomíte hodnotu peněz a budete s nimi v budoucnu nakládat opatrněji.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Více než uspokojivá bude nyní oblast vaší kariéry. Bude se vám dařit, na co sáhnete a nemusíte se obávat nesprávných kroků. Vaše hvězdy jsou vám příznivě nakloněny a vedou vám ruku při výběrech nejlepšího řešení. Spoléhejte proto na svou intuici.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nasávejte tento týden radost plnými doušky a nenechte se rozladit nepřejícími osobami ve vašem okolí. To že si umíte najít radost i v těch nejmenších věcech, to vás jen šlechtí a nikým byste si tento pozitivní přístup k životu neměli nechat vzít.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jeden z členů domácnost na vás hodí řešení svých problémů. Využívá vaší ochoty, ale zároveň je přesvědčen, že nikdo jiný by tuto věc nevyřídil lépe. Nevíte tedy, jestli být rozladěn, či polichocen. Uvidíte, že daná věc bude na vyřízení jednoduchá.











Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY