Ve hvězdách

Jde o týden, kdy se rozhodně nemusíte bát nudy v jakékoliv podobě. O to, aby se zejména vodní znamení náležitě rozpovídala, se postará Merkur, který se v pondělí točí do zpětného chodu. S Berany, Lvy a Střelci se do sporu raději nepouštějte, prohráli byste! V úterý se Venuše setkává se Saturnem, takže si máme šanci uvědomit, že láska jsou nejen city, ale i odpovědnost. Ve středu následuje měsíční zatmění v Blížencích. Pokud nechcete řešit nemilé problémy, hlídejte si dokumenty, peníze i slova.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V úterý, kdy na vás z Kozoroha působí konjunkce Marse s Plutem, buďte opatrní jak na silnících, tak ve vztazích. Nepředjíždějte, protože nikdy nevíte, kdo jede proti vám. Ve vztazích nežeňte věci do krajnosti, situace můžete velice rychle změnit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Středeční sextil mezi Venuší a Plutem se vám konečně postará o opravdovou lásku. Je ale potřeba, abyste netrvali na její jediné správné podobě a smířili se s tím, že vám ji místo vašeho vysněného ideálu může nabídnout i někdo, kdo vypadá naprosto jinak.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Měsíční zatmění, které ve středu probíhá ve vašem znamení, vás vystaví nejedné emoční zkoušce. Lidi kolem sebe máte tendenci vnímat zkresleně a špatně odhadovat úkol, který ve vašem životě mají. S rozhodováním proto počkejte až na víkend, kdy budete mít jasněji.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Využijte čtvrtečního sextilu mezi Venuší a Marsem, a ještě jednou zabojujte o své štěstí. Nahlas řekněte, co chcete, a pak jenom čekejte, jak se s tím druhá strana vyrovná. Je totiž docela možné, že vám právě vaše odvaha přinese jak úspěch, tak vytouženou lásku.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pondělí ze sebe vydáte to nejlepší! Pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Uranem se rozhodujete rychle a dobře. Navíc se můžete ve vztazích i v práci dopustit hazardu, který skvěle vyjde. Ve zbytku týdne se musíte víc zapojit do rodinných záležitostí, jimž se jindy vyhýbáte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úterní konjunkce Marse s Plutem vám dodává sebevědomí, kdy nazýváte věci pravými jmény. Nevidíte důvod, proč se slušně chovat k někomu, kdo si to nezaslouží, a proč se při pohledu na neschopného kolegu tvářit, jako by se vlastně nic nedělo.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Některé záležitosti se vrací znovu na začátek, ale to vás nijak negativně neovlivní. Přestali jste se bát a spíše jenom zvědavě sledujete vývoj situace. Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Blížencích, nesmíte v žádném případě odmítnout pozvánku na večírek!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud večer doma zjistíte, že se vlastně těšíte na druhý den do práce, měli byste si uvědomit, že je to vážné. Až dosud jste se tvářili, jako by vás s jedním z kolegů svazovaly jenom společné projekty, ale teď si musíte uvědomit, že je to daleko hlubší.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Středečního zatmění ve svém partnerském sektoru využijte k přemýšlení o dalším životě. Uvědomte si, že jste sice samostatná jednotka, ale přesto byste měli vzít v úvahu partnerovy názory. Pokud mu začnete dělat zbytečné naschvály, dobře to neskončí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Letošní advent je krátký, a vy se musíte opravdu snažit, abyste stihli všechno, co jste zvládnout chtěli. Na nic nečekejte a už v neděli vyrazte na první z plánovaných koncertů. Kdybyste dali navíc pár korun na charitu, byla by to pro vaše děti cenná životní lekce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Středeční kombinace úplňku ve vám příznivých Blížencích a zatmění vám dovolí, abyste se na svůj život podívali z odstupu. Pokud usoudíte, že nastal čas, kdy musíte něco změnit nebo se něčeho zbavit, neváhejte a pusťte se do díla! Bude korunováno úspěchem.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Sextily, které vytváří Venuše ze Štíra na Marse a Pluta, z vás dělají člověka, jehož úsměvu se nedá odolat. Ctitelů máte kolem sebe moře a jejich pozornosti si taky náležitě užíváte. Navíc máte partnera, který je na vaši popularitu pyšný a užívá si spolu s vámi.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY