#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ledy pomalu tají a i když ve vztahu k přírodě je to možná zatím nevýslovný optimismus, minimálně na vaše soukromí to sedí jako metafora dokonale. Nejen, že si konečně můžete vydechnout, ale ani tento týden vaši přátelé a známí nezvlčili a nezaběhli se kamsi do lesů. Zůstávají stát při vás.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Objevíte v sobě radar, který vám umožňuje naladit se na frekvenci své duše a čerpat z ní radostné pocity. Ačkoliv možná ještě neslavíte osobní úspěchy, ve vašem nitru již převzal žezlo klid a na vás je nově nabytá harmonie patrná na první pohled. Minimálně se nemračíte a dokonce ani do zrcadla.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pokud sami nevlastníte vysokoškolský titul, zřejmě se vám povede tento týden obout i tak boty učence a cítit se v nich navíc dokonale pevně v kramflecích. Svými znalostmi budete okouzlovat i přitahovat spřízněné duše jako magnet a možná se nakonec společně vrhnete i do nějakého studia.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Některé věci vás jako citlivé znamení mohou rozházet. Tento týden vám to ale vynahradí vaše múzy, které na vás sice obecně málokdy zapomínají, ale tentokrát vás budou svou přízní doslova vyznamenávat a vy se plně ponoříte do tvůrčích aktivit. A mrká na vás i sama Venuše - bohyně lásky.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Trochu litujete, že v dnešní době už se souboje nenosí. Ne že byste potřebovali být s někým na kordy, ale máte rádi energii vítězství a moci. Měření sil tak doháníte alespoň v různých slovních přestřelkách, ve kterých díky bystrému intelektu a nabroušenému jazyku velmi často vyhráváte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konec ledna je ideální k rozjímání. Vy samozřejmě uvažujete spíše o práci, ale kdosi z vašeho okolí vám, ačkoliv to zřejmě nebylo jeho záměrem, vypomůže a vy budete muset s realizací některých svých plánů zatím vyčkat. Takže vám na již zmíněné rozjímání zbude dostatek potřebného času.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Někdy se musíte doslova upamatovat, co že jste to vlastně za znamení, protože často musíte rozvažovat, kolik toho říci, aby to nebylo až přespříliš upřímné, a přitom abyste zase nepůsobili jako absolutní suchaři. A stejné dilema vás sužuje i v oblasti projevu citů. Tento týden míru najdete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Posluchač většinou není rukojmím. Pamatujte na to, až vás někdo z přátel vyhledá a bude mít potřebu vám dlouhé hodiny vyprávět o svých problémech. Vypovídat se je určitě velmi účinným lékem, ale vedlejší účinky takového léku mohou potom snadno dopadat na samotného posluchače.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pes vám sežral prezentaci, kočka schovala klíče a s autem vám ujely děti? Ne každý vám bude vaše více či méně originální výmluvy neustále tolerovat. Jedna věc je být za pohodáře a smíška firmy a druhá plnění termínů. Zdá se, že šéf bude vyžadovat tento týden určitou odpovědnost od všech.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Do dneška jste úplně nepochopili kouzlo ani podstatu týmové práce. Vy byste k týmové práci přiřadili spíše slova typu problematická - už jenom to, než se vám podaří časově sladit. A co teprve když se máte na něčem dohodnout, vy třeba víte, že je váš nápad úžasný, ale ještě marnit čas přesvědčováním?

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden vám hvězdy poslaly příliv životadárné energie. Ta se projeví nejen ve vaší chuti do všech tvůrčích a intelektuálních činností, ale i ve vašem přístupu k životu. Začnete říkat věci bez obalu - což je vzhledem k tomu, že se nic momentálně neslaví a obaly nejsou potřeba, velmi žádoucí a odvážné.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jestliže jste dříve preferovali obcházení nepříjemných témat a žití spíše ve svém vlastním světě, tento týden své blízké i vzdálené překvapíte a zaujmete zároveň. V ústraní jste totiž nežili tak úplně zcela a od vašich přátel jste získali spoustu cenných zkušeností, které nyní budete moci konečně využít v praxi.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY