Horoskop Jarmily Gričové

Zatímco začátek týdne je klidný, i když trochu upovídaný, a štědrý na nové informace, ve čtvrtek se všechno láme. V podvečer se přesunuje Venuše do Lva, a večer se do svého domovského znamení Panny dostává Merkur. Lvi, Střelci a Berani se mohou těšit na štěstí v lásce, Býci, Panny a Kozorozi zase na spoustu nových pracovních příležitostí. Panny a Ryby by si však měly v pátek dávat pozor na pravdivost informací, které dostanou. Zní dobře, ale dobré a věrohodné být nemusí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zatímco na začátku týdne v lásce poněkud pokulháváte, od pátku se můžete těšit na samá zářivá překvapení. Pro závan svěžího větru však novou lásku nepotřebujete! Partnera dokážete okouzlit tak, aby se do vás znovu zamiloval a byl rád, že vás má.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jde o týden, kdy byste měli v první řadě vsadit na zdravý rozum a emoce se snažit spíše ovládat. Přes týden tak přejdete vítězně pracovní spory a získáte na nich víc, než se původně zdálo. Víkend pak pojmete jako šanci na posílení svých rodinných vztahů.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek večer váš vládce Merkur dostane do Panny, si začnete hlídat nejen každé slovo, ale i každé gesto. Vaši protivníci jsou neobyčejně schopní. Velmi přesně odhadnou, co chcete říct, a proti jejich argumentům účinná obrana neexistuje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše dosud mlhavé plány poznenáhlu dostávají konkrétní obrysy. Využijte čtvrtka a pátku, kdy vás budou vaši blízcí soustředěně poslouchat, a bez zbytečných emocí jim vysvětlete, proč vám na jejich uskutečnění tak záleží. Nebojte se, hodně rychle vás pochopí!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete moc rádi, že jste přípravě všech dohod, které v tomto týdnu uzavíráte, věnovali patřičný čas a dohlédli na každý detail. Historky o lidech, kteří se v důležitých záležitostech chovali lehkomyslně a pak litovali, jste slyšeli spoustu a patřit k nim nechcete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

I když obvykle dáváte velký důraz na tradici a nové věci vás moc nelákají, měli byste se překonat a učinit výjimku. Pokud vám na dovolené nabídnou mořské plody, neříkejte, že byste něco takového nikdy nepozřeli. Když ochutnáte, změníte rychle názor.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

S lidmi, kteří dost nápadně usilují o přízeň vašeho partnera, můžete mít leda tak soucit. Velice dobře víte, že patří do kategorie, se kterou by si váš miláček nikdy nezadal. Kdybyste však chtěli předstírat trochu žárlivosti, bude to pro váš další vztah jen prospěšné!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Přes týden to ještě půjde, ale víkend vás v dobrém rozmaru nezastihne. Luna ve Lvu ve vás posiluje pochybnosti o smyslu toho, co děláte. Když se vám něco nepodaří napoprvé, vůbec neuvažujete, že byste to mohli zkusit podruhé, ale máte tendenci všechno vzdát.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Páteční vstup Venuše do Lva nejenže posiluje vaši touhu vyniknout, ale zároveň vám dává i příležitost, aby se vám to podařilo. Využijte veškerých šancí, abyste sobě i svému okolí dokázali, že se na vás mohou spolehnout, protože vy nikdy nezklamete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sotva skončil pracovní maratón, spojený s koncem pololetí, a vy si trochu oddechli, začínáte mít strach z nudy. V práci neustále něco vymýšlíte, takže jste létem zmalátnělým kolegům protivní. Stejné je to i doma, kde vás do háje nepošlou, ale nemají k tomu daleko.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V totálně nečekané chvíli vás dostihnou hříchy z dávné minulosti, na které jste skoro už zapomněli! Navíc nejde o lásku, ale o to, co jste vyváděli ve škole. Kamarádi, kteří vás navštíví, budou povídat, a vaše děti je budou neobyčejně pozorně poslouchat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek večer dostane Merkur do Panny, začnete nostalgicky vzpomínat na chvíle, kdy jste svou polovici museli k řeči skoro nutit. Teď se vyjadřuje ke všemu, co se kolem vás šustne, a jeho názory jsou s těmi vašimi často v příkrém rozporu.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11