Ve hvězdách

I když je velikonoční týden plný práce a nejrůznějších překvapení, měli byste si zachovat chladnou mysl, kterou budete posuzovat všechno, co se děje. Nejnáročnějším dnem bude středa, kdy současně působí úplněk a kvadratura mezi Marsem a Plutem. Pokud vyrážíte na velikonoční prázdniny, mějte na paměti především bezpečnost na cestách. Těch, kteří chtějí být v místě určení o pět minut dříve, a proto riskují tak, že se to zdravému rozumu vymyká, je i bez vás dost.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Energie máte sice na rozdávání, ale musíte si dávat pozor, abyste ji vhodně směrovali. Veškerá náročnější jednání si naplánujte na úterý, kdy máte nejenom šance, ale i štěstí. V pátek se naopak držte zkrátka, abyste to, co jste už jednou dostali, zase neztratili.

Býk (21. 4.–21. 5.)

K hemžení, které kolem vás panuje, jste totálně lhostejní. Většinu vaší pozornosti věnujete práci, které je opravdu hodně. Pokud vám prarodiče nabídnou, že se o velikonočních prázdninách alespoň částečně postarají o děti, nehrajte si na hrdiny, kteří všechno zmůžou sami!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

I u věcí, které se dají objektivně hodnotit jako užitečné, si musíte zachovat smysl pro míru. Vášnivou účast na internetových aukcích nebo na hraní online her byste měli alespoň trochu omezit. Podívejte se kolem sebe a přiznejte, že reálný svět je o hodně zajímavější než ten virtuální!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na dodržování velikonočních tradic sice lpíte, ale je vám to houby platné. Rodina s vámi nechce ani barvit vajíčka, ani péct mazance. Můžete si vybrat, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo zda to pojmete jako svou vlastní relaxaci, ke které nikoho nepotřebujete.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vzhledem k jaru, které už opravdu ťuká na dveře, je otázka koupě nového auta až nepříjemně aktuální. V tomto týdnu se ale do podobné akce raději nepouštějte! Momentálně stačí, když si stanovíte cenovou hranici a specifikujete značku a model, který si můžete dovolit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Využijte pátečního odpoledne, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Merkurem a Plutem, a jasně nastavte rodině i přátelům mantinely! Pokud to neuděláte, můžete se záhy dožít dne, kdy vás postaví před hotovou věc, a ani je nenapadne, že by se měli zeptat, zda s tím souhlasíte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pořízení nového kuchyně nebo jiného bytového zařízení není zdaleka tak nemožné, jak se vám zdá. V rámci velikonočních oslav se setkáte s člověkem, pro kterého je podobné zařizování nejen prací, ale i koníčkem, a který vám nabídne jak radu, tak velice slušnou cenu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, toho budete mít na starosti opravdu hodně. Kromě svých vlastních aktivit se musíte postarat o někoho ze starších příbuzných. Naštěstí jde o člověka, který vás baví, a s nímž si docela rádi zavzpomínáte na staré a ještě starší časy.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když vás o to kamarád prosí, nepropůjčujte se k tomu, abyste za něj něco vyřizovali nebo domlouvali. Jde o akci, která je od začátku předurčena k neúspěchu a na kterou je jakékoliv námahy škoda. Veškerá vina by se pak svezla na vás, a proto berte odmítnutí jako jedinou relevantní možnost.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V pondělí a v úterý se v práci připravte na šrumec. Naštěstí začne napětí odeznívat a vy se můžete těšit na docela klidné svátky. Příjemně vás překvapí i výše daní, která bude daleko nižší, než jste čekali. Přebytečné peníze nešetřete, ale pořiďte si za ně něco, co vám udělá radost.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ohledně kariéry je příznivé úterý, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Jupiterem. Nebojte se ukázat, co ve vás vězí! Pokud narazíte na konkurenci, chovejte se k ní tak, aby sama pochopila, že nemá šanci. Na city se soustřeďte v neděli, kdy budete mít na vyjadřování toho, co se ve vás děje, prostor i čas.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Využijte Merkura, který je pořád ještě ve vašem znamení, a vyřizujte, zařizujte, domlouvejte a vyjednávejte. Když budete dostatečně vytrvalí, můžete k ústupkům přimět i člověka, který je neskutečně hrdý na svou odolnost, a jehož ke změně postoje ještě nikdo nedonutil.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY