Ve hvězdách

Pokud jste si dosud v životě neudělali čas na lásku a nevytvořili pro ni dostatečný prostor, v tomto týdnu vám nic jiného nezbude. Týden sice začíná úplňkem v pracovité Panně, ale pak můžete na všechno, co se jakékoliv námahy týká, klidně zapomenout. Věnujte se lásce a emocím! V úterý se Venuše dostává do obětavých, milujících a produchovnělých Ryb, odkud se snaží zjemnit lidstvo a ukázat mu, že láska je tou nejvyšší hodnotou. Pomůžete jí?

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rána, na kterou jste dlouho čekali, padla, ale vy jste na to zareagovali paradoxně. Kdybyste byli sami k sobě upřímní, dokonce byste přiznali, že jste rádi, že napětí skončilo, a vy teď máte konečně ve všem jasno. Vaše pozitivní nastavení navíc vylepší i náladu v rodině a na pracovišti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Velmi dobře ozářené Slunce vám v pátek dává šance, které se vám dají jenom závidět. Je však potřeba, abyste poslouchali prověřené přátele a o jejich nabídkách alespoň přemýšleli. To, že poslechnete rady starších, je další důkaz vaší životní moudrosti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

To, co ve čtvrtek odpoledne na svou adresu vyslechnete, se sice velice dobře poslouchá, ale stavět se na tom nedá. Uvědomte si, že slova, která slyšíte, jejich autorům napovídá konjunkce Venuše s Neptunem. Pokud chcete románek, máte ho mít, ale tím by to taky mělo končit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když je celý týden úspěšný a vy s minimem prostředků dosahujete maximálních efektů, čeká vás to nejdůležitější stejně až o víkendu. Spolehněte se na harmonickou Lunu v Rybách a konečně si otevřeně promluvte o svých citech s člověkem, s nímž si dosud hrajete na schovávanou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy můžete bez výčitek svědomí zpomalit tempo a dokonce si i trochu zarelaxovat. Pokud jste k Vánocům dostali permanentku do solné jeskyně, neříkejte, že nemáte čas, a běžte si do ní zapřemýšlet. Hodinka o samotě vám udělá neskutečně dobře.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pondělní večerní úplněk ve vašem znamení ve vás odhalí talenty, o nichž jste dosud měli jen mlhavé tušení. Pochopíte, že je zbytečné, abyste brali ohled na okolí, které se o vaše názory nezajímá, a začnete se energicky prosazovat. Neváhejte, protože to, co získáte, už nikdy neztratíte!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na to, abyste si v lásce a ve vztazích vůbec udělali pořádek, máte čas jen v pondělí. Využijte posledního dne, kdy je Venuše ve Vodnáři, a zaútočte na člověka, o kterém se vám zdá, ale jehož jste dosud neměli odvahu oslovit. Pokud to neuděláte, budete promarněné příležitosti zaručeně litovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Svým ironickým přístupem k životu a tím, že zdánlivě neberete nic vážně, si získáváte stále nové obdivovatele a přitahujete stále nové spřízněné duše. Zvlášť zajímavý bude víkend, kdy se vám Luna z vašeho znamení postará o početný zástup ctitelů a obdivovatelů.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nic z toho, pro co se aktuálně rozhodujete, se nedá označit jako definitivní řešení. Berte to, co se bude dít, jako první krok z nastávající dlouhé cesty. Naštěstí se přesvědčíte, že máte pro zamýšlenou akci dost sil, a pochopíte, že se opravdu není čeho bát.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

O lidech, kteří se kolem vás pohybují, mluvte ve vlastním zájmu laskavě a hlavně tak, aby se po vašich slovech nemohli urazit, i kdyby moc chtěli. Pokud dělají něco, co se vám nelíbí nebo nezamlouvá, budete mít ještě dost příležitostí, abyste jim to vytkli.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zatímco ostatní mají starostí až nad hlavu, vy jste v pohodě. Během minulého měsíce jste dokončili staré úkoly a zároveň otevřeli dveře těm novým. Momentálně byste pro sebe udělali nejvíce tím, že byste si naordinovali prodloužený víkend, kdy byste nic nedělali ani nerozhodovali a jen si užívali.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jde o týden, který je opravdu náročný a kdy nevíte, kam máte dřív skočit. Přesto se vám ve všem podstatném daří. Pozor si musíte dávat jen v pondělí večer. Na obloze se Slunce dostane do kvadratury s Jupiterem a vy můžete podcenit signál, který byste měli brát velice vážně.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY