#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Připravte se na seznámení s důležitou osobou! Toto setkání vám může ulehčit situaci, zejména v pracovní a finanční oblasti. Proto odhoďte zábrany a nebojte říci si o to, co byste si přáli. Upejpavost a stud v tomto případě rozhodně nejsou na místě!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Protějšek se vám začne z ničeho nic věnovat více než dřív. Přestože to bude velmi milé a příjemné překvapení, neubráníte se jistému podezření. Držte však svoji nedůvěřivost na uzdě, mohli byste svého partnera nechtěně ranit. Nejdříve si promluvte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete doslova sršet všemožnými pokrokovými nápady! Invenci a fantazii se meze rozhodně nekladou. Zejména v práci vaše inovace s nadšením ocení. Nezapomeňte však na jisté hranice, nebo budete působit spíše jako šílený vynálezce. Všechno má své meze.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V rodině se objeví problémy. Vy však zachováte chladnou hlavu a svou pozitivní energií a elánem všechny okolo podržíte. Moc dobře si totiž uvědomujete, že žádná bouřka netrvá věčně. Snažte se však odstranit nejen následky, ale hlavně příčiny potíží.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Dočkáte se zvýšení platu! Je tedy pravý čas na oslavy. Tentokrát si můžete dovolit trochu větší finanční útratu, máte přece co slavit! Mnohem důležitější však je, abyste neusnuli na vavřínech a dál pokračovali ve svém tempu. Koneckonců motivaci máte!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nová láska vás zaslepí. A i když budete zpočátku v sedmém nebi, připravte se na budoucí problémy. Jednostrannost škodí vždycky a i vám se brzy vymstí. Snažte se proto oprostit od závislosti na svém partnerovi. Přátelé vám jistě velmi rádi pomohou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Uvědomíte si, že jste nalezli ten pravý protějšek. Važte si nejen partnera, ale i pocitu štěstí, který vám dává. Pravdou je, že ne každému se něco takového poštěstí. Dejte proto své drahé polovičce najevo, jak moc si jí vážíte. Upevníte váš vztah.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Přátelé vás podpoří při rozvoji nového vztahu. Važte si jejich pomoci a nebojte se jí využít. Uvidíte, že vám leccos ulehčí. Přesto nezapomeňte, že vztah je jen o dvou lidech. Nenechte se jistými chytrými řečmi svých přátel znervóznit. Neví všechno.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nového partnera si pořádně oťukáte. Prověrka bude náročná, ale s výsledkem budete nadmíru spokojeni. Soustřeďte se na zásadní věci a vyhněte se povrchním soudům ohledně peněz a majetku. Nejsou v tuto chvíli směrodatné. Pozor na názor vaší rodiny!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Protějšek vás může v jisté věci zklamat. Před vynášením soudů se však snažte vžít do jeho situace. Opravdu nejednal tak, jak bylo v dané chvíli nejlepší? Snažte se brát celou záležitost objektivněji. Máte sklon brát si určité věci zbytečně osobně.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Protějšek je s vámi v současné době spokojen. A má důvod! Pravdou je, že se ve vztahu překonáváte. Jste pro svého partnera životní výhrou, je to však i naopak? Nebojte se mu svěřit s věcmi, které vás štvou. Pravděpodobně si je totiž neuvědomuje.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V zaměstnání se poperete s velice těžkou překážkou. Hvězdy vám však přejí a na konci týdne si budete moci zhluboka oddechnout! Nepříjemnosti budou úspěšně za vámi. A nejenom, že získáte spoustu zkušeností, ale také ocenění od svého nadřízeného!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY