Ve hvězdách

Už to, že jde o týden, který je o jeden pracovní den kratší, stačí, abychom ho zařadili mezi ty sympatičtější. Ve středu mají díky trigonu mezi Merkurem a Jupiterem zelenou ti, kteří umí mluvit a argumentovat. Ve čtvrtek, kdy se na obloze uzavírá kvadratura mezi Venuší a Marsem, si hlídejte to, co děláte ve jménu lásky, a hleďte, abyste na své milované moc netlačili. V sobotu a v neděli si uvědomte, že jde o dny vhodné k odpočinku a nesnažte se lámat rekordy.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jde o týden, který klade velký důraz na vaši trpělivost, a kdy musíte přenechat partnerovi daleko větší prostor, než jste zvyklí. O víkendu zapomeňte na to, že byste měli děti vychovávat, a bez hovorů o škole si s nimi užívejte krás babího léta.

Býk (21. 4.–21. 5.)

To, že vám přijde úřední papír, který musíte bezodkladně vyřídit, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Veškeré jednání byste však měli odložit na čtvrtek, kdy vás Luna v Rybách při zařizování svede s kamarády, kteří vám se vším velice účinně pomohou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jako člověk, kterému Slunce právě prochází sektorem lásky a romantiky, se cítíte skvěle. V úterý a ve středu vás navíc čekají dny plné pracovních úspěchů. Navíc se dozvíte, že se s vámi počítá na práci, která vás zajímá a v níž opravdu patříte k firemní špičce.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hlavně si nemyslete, že jste na světě od toho, abyste řešili potíže všech příbuzných a známých. Pokud máte o víkendu hlídat děti nebo psy, klidně to udělejte, ale předem si domluvte přesné podmínky. Předejdete tak zbytečným stresům, které byste těžce snášeli.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Využijte středy, kdy vám přeje trigon mezi Merkurem a Jupiterem, a kdy se vám podaří navázat harmonický vztah i tam, kde to dosud drhlo. Předejdete tak možným čtvrtečním třenicím, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem, a kdy můžete reagovat neurvale.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jde o týden, kdy můžete v práci v klidu dokončit čtvrtletí a doma udělat to, na co jste se už dlouho chystali, ale na co jste zatím neměli čas. Od čtvrtka do sobotního odpoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se však věnujte miláčkovi, který o to opravdu stojí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Hlavně o víkendu, kdy na vás tlačí úplněk, počítejte s lidmi, kteří se vás ptají na věci, po kterých jim opravdu nic není. Týká se to hlavně rodinných sešlostí, kdy se vám starší generace rozhodne radit i ve věcech, ve kterých se ani trochu nevyzná.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Testovacím dnem je čtvrtek, kdy budete zápasit s vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem. Pokud někam vyrážíte, zapomeňte na spěch, který vám může život jen zkomplikovat. Po návratu z práce si dejte v klidu kávu a vyrazte až v době, kdy bude na silnicích klid.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Týden jste mohli mít sice hezky naplánovaný, ale vypadá to, že váš zaměstnavatel je jiného názoru. V úterý a ve středu počítejte s jednáními, která jsou tak únavná, že pak večer budete jenom sedět a energie vám bude chybět i na sledování televize.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Patříte k opravdu výjimečným lidem. Zatímco všichni ostatní berou nepříznivé aspekty jako něco, co jim podráží nohy, vy je vnímáte jako šanci. Potvrdí se to v sobotu, kdy pod jejich vlivem pochopíte, že nastal čas, abyste životu dali zcela jiný směr.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Začátek týdne je naprosto dokonalý, a proto byste si na něj měli naplánovat veškeré aktivity, na jejich výsledku vám záleží. Ve čtvrtek se naopak veškeré iniciativy vzdejte. Hlavně si odpusťte jedovaté poznámky, které by vám nadělaly zbytečné nepřátele.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Všemi potížemi, které na vás život nastraží, proplouváte s elegancí a s grácií. V pátek si však dejte pozor, abyste pod vlivem altruistické Luny ve svém znamení nepotlačovali svá oprávněná přání ve prospěch člověka, který se na rozdíl od vás umí důrazně ozvat.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY