#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

I když vás nedávno potrápilo zdraví a cítíte potřebu odpočívat, vaše schopnost logického uvažování je teď opravdu vysoká, Berani. Pomůže vám vyřešit spoustu problémů, které vám komplikují život, udržet si úsměv i zůstat zcela v pohodě a nad věcí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nehádejte se s nikým ani doma, ani v práci, i když k tomu planetární konstelace přímo svádí. Svým klidem totálně vyvedete protivníky z konceptu a zcela ovládnete celou situaci. Pokud někdo říká, že něco nezvládnete, ukažte mu, jak moc se ve vás mýlí!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Mluvte a komunikujte. Zařiďte, ať je vás slyšet. Koncem týdne se pak věnujte tvůrčí činnosti, mohla by přinést úspěch a s ním i přiliv financí. Nebojte se pochlubit tím, co umíte. Pokud nemáte nikoho, kdo by vás rozmazloval, hýčkejte se klidně sami!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete opět hodně pracovat. To vám přinese kýžený příliv financí. Dařit se vám bude i po zdravotní stránce, dejte si však pozor na úrazy, které vám způsobí vaše ukvapenost anebo shon. Nenechte se využívat od lidí, kteří znají vaši ušlechtilou povahu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Spojení Slunce a Marsu vás doslova vystřelí směrem k úspěchu. Cestu máte ozářenou hřejivými paprsky. Cokoliv, co je spojeno se zahraničím, je tento týden důležité. Oslavujte a užívejte si, čekají vás nevšední prožitky, na které jen tak nezapomenete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na velké hýření to právě teď nevypadá v žádné oblasti. Od novoluní 23. července navíc pociťuje jakýsi neklid. Neklaďte si žádné velké cíle, spíše pracujte na malých věcech, které chcete dát do pořádku. V kariéře můžete udělat zásadní rozhodnutí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete si dělat starosti o vztahy s rodinou a příbuznými a přemýšlet, jak je vylepšit. Láká vás cestování a dálka, napadne vás zajímavé řešení. Co takhle vzít své nejbližší na skvělý výlet za poznáním? Možná, že by vás už konečně vzali na milost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte silnou intuici a ta vám říká, že v práci není vše tak v pořádku, jak to vypadá. Někdo intrikuje a jde proti vám. Ani s kolegy a šéfem nejsou vztahy ideální. Aspoň, že společenské události mohou přinést nové důležité kontakty a kariérní výzvy.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Musíte se vyrovnat s touhou zbytečně utrácet. Finanční záležitosti budete muset ostatně řešit celý týden. Zůstaňte ve střehu a ať vás nenapadne někomu půjčovat peníze. Ani vašim známým. Třeba se dočkáte nového pracovního místa, buďte připraveni.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hvězdy po vás chtějí, abyste se více šetřili. Potrápí vás únava a je čas, abyste se omezili fyzickou i psychickou námahu. Věnujte se svým koníčkům a neřešte věci, které nezměníte. Choďte ven na vzduch, užívejte si slunce a uvidíte, jak pookřejete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Objeví se věci, spojené s minulostí. Probudí to vaše vzpomínky a vyvolá nostalgii, stanete se přístupní emocím. Vnitřní přetlak uvolníte při opravách a zkrášlování svého domova. I tím vytváříte další vzpomínky. Pro sebe, své děti a také jejich děti.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Potýkáte se s některými omezeními, například finančními. Přesto neztrácíte dobrou náladu. Nemáte totiž špatné období a přiblížil se i konec měsíce. Ten příští má být pro vás ještě o poznání příjemnější. Přemýšlíte, co vám letošní srpen přinese.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY