#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Konečně narazíte na lásku, po které jste tak dlouho toužili! Teď, když máte na obzoru vše, co jste si kdy přáli, však nesmíte zpanikařit. Naštěstí máte dostatek odvahy a odhodlání a potenciálních překážek se rozhodně nezaleknete. Jdete si za štěstím.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Peníze, na které čekáte už nějakou dobu, jsou na cestě! Vydržte a uvidíte, že se vaše finanční situace brzo markantně zlepší. Naštěstí moc dobře víte, že to není signálem k většímu utrácení, a peníze chytře investujete do věcí, které za to stojí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V milostném životě budete po dlouhé době velice spokojeni. Nenecháte se otrávit menšími bouřkami, které se čas od času proženou každým vztahem, a budete si užívat pohody a harmonie se svým protějškem. Vzájemnou důvěru teď nějaký čas nic nenaruší.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když vám to nebude zrovna po chuti, v rámci zachování pohodové atmosféry ustoupíte svému partnerovi. A dobře uděláte! Nejenom, že kompromis bude přínosný pro vás oba, ale navíc svému protějšku ukážete, že nemusí být vždy po vašem. Upevníte důvěru.

Lev (23. 7.–22. 8.)

K jisté osobě pocítíte náklonnost, přesto si však nebudete jistí, jak se svými city naložit. Nakonec se rozhodnete nikam nespěchat a celou situaci necháte takříkajíc uležet. Uvidíte, že časem bude vše mnohem jasnější a tím pádem také jednodušší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rodinný rozpočet vám nedá spát. Situaci budete muset rychle řešit, naštěstí si však se vším poradíte. Přijdete na šalamounské řešení, které vám umožní lehkou finanční tíseň s přehledem zvládnout. Máte totiž cit a prozíravost, ekonomové mohou závidět!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Kdosi vám bude chtít přebrat vaši lásku, to si však rozhodně nenecháte líbit! Naopak, rozhodnete se stůj co stůj ubránit svůj vztah. Moc dobře si však uvědomujete, že není zapotřebí agresivita a síla, ale prozíravost a chytrost. Umíte si poradit!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nový vztah vypadá opravdu nadějně. Moc dobře si uvědomujete, že vaše partnerství má velký potenciál, a proto se nenecháte odradit dílčími zádrhely a patáliemi. Ty jsou koneckonců nevyhnutelné na každém začátku. Vy však máte empatii a víte, jak na ně.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jistý obdivovatel vám začne skládat komplimenty, vy však tentokrát nemáte náladu na přetvářku a na rovinu dotyčnému řeknete, že jeho šance jsou nulové. Možná se to zdá kruté, ovšem opak je pravdou. Vaše upřímnost a otevřenost všechny ušetří zklamání.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Velké úspěchy můžete očekávat v oblasti studia. Tento týden vám to jednoduše bude pálit. Všechny ostatní tak svými znalostmi a schopnostmi lehce strčíte do kapsy. Možná za to sklidíte vlnu žárlivé nevole, s tím si však nedělejte hlavu. Slavte úspěch!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete mít možnost vycestovat. Zprvu z toho nebudete příliš nadšení, koneckonců vyžaduje to jistou námahu a také finanční oběti. Na druhou stranu si uvědomujete, že jisté příležitosti by měly být využity, dokud to jde. Nakonec tedy sbalíte kufry!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Veškeré plánování necháte na protějšku, z části z lenosti a z části proto, že oceňujete partnerovy organizační schopnosti. A rozhodně neprohloupíte, neboť vám protějšek vymyslí skvělý program, při kterém si užijete spoustu zábavy a skvělých zážitků.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY