Ve hvězdách

Poslední týden roku je bohatý na svátky a tomu odpovídající náladu. Díky Luně v Býku proběhne Štědrý večer v pohodě a bez zbytečných překvapení. Další dva sváteční dny se odehrají v přátelském duchu, kdy jsou rodiny i kamarádi rádi, že jsou spolu. Zajímavý je čtvrtek, kdy se dosud nerozhodnutí mohou rozhoupat k zásadním a pozitivním životním změnám. Víkend proběhne ve znamení přicházejícího Silvestra a bude se v něm především vařit.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V prvních dvou dnech týdne si naordinujte potřebnou a zaslouženou pauzu. Do akce se dejte až ve středu, kdy se Mars přesunuje do Vodnáře, a kdy vás kamarádi zaručeně vytáhnou za sportem, po kterém se vám při svátečním hodování vyloženě stýskalo.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V neděli, kdy jste pod pozitivním vlivem konjunkce mezi Sluncem a Plutem, si můžete klidně a bez obav dát novoroční předsevzetí. Na rozdíl od toho, které byste si dali na Silvestra a které by zaručeně nevyšlo, bude mít vaše akce velkou šanci na úspěch.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Hned v pondělí po půlnoci byste si měli uvědomit, že Vánoce jsou především stav ducha. Nevymýšlejte na poslední chvíli změny, které se stejně uskutečnit nedají, a s plným nasazením posilujte pozitivní rodinné vazby, bez nichž se pohodové svátky neobejdou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Za veškerou nemalou snahu, kterou jste přípravě svátků věnovali, se vám dostane odměny v pátek, kdy se ve vašem znamení odehrává úplněk. S údivem zjistíte, že si rodina vašeho výkonu všimla, a že ho na rozdíl od jiných let nepovažuje za samozřejmý.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Svátky se stanou testem vašeho hereckého umění. Pochopíte to hned v pondělí, kdy pod stromečkem najdete něco zcela jiného, než jste čekali, a kdy v sobě budete muset potlačit pocit pochopitelného zklamání tak, aby si nikdo nevšiml, co se ve vás děje.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V neděli, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Sluncem a Saturnem, můžete klidně vyrazit na povánoční výprodeje. Za velice slušné peníze dostanete to, co chcete, a ještě vám zbude příjemný obnos, za který můžete nakoupit šampaňské a jiné lahůdky.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve středu, kdy budete navštěvovat přátele, jste pod vlivem kvadratury Slunce s Uranem, takže musíte být opatrní. V žádném případě se nenechte vyprovokovat k rychlé jízdě! Vaši hostitelé mohou sice vrčet, že jste přijeli později, ale to lehce zvládnete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve chvíli, kdy se ve středu Mars dostane do Vodnáře, vás rázem přejde veškerá aktivita. Naštěstí jste pod stromečkem našli spoustu filmů a knížek, kterým se můžete věnovat. Dejte si na talíř dobroty, pohodlně se natáhněte a užívejte si svátků podle svých představ.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o dokonalý týden, kdy se všechno děje tak, jak jste si představovali, a kdy nemusíte překonávat žádné překážky. V neděli, kdy se dostává Luna do Lva, se navíc můžete těšit na příjemné posezení s člověkem, kterému viditelně nejste lhostejní.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Štědrý den proběhne zase jednou přesně tak v poklidu, jak to máte rádi. Všechno se podaří a nikdo se s nikým nepohádá. Ve čtvrtek byste se měli alespoň na chvíli podívat do práce. Je možné, že se tam děje něco, do čeho byste měli v rámci boje o budoucnost zasáhnout.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve chvíli, kdy se ve středu dostane do vašeho znamení Mars, se začnou dít věci! Bez nucení vytáhnete zaprášenou sportovní výbavu a vyrazíte buď na hory nebo na kluziště. S překvapením zjistíte, že jste nic nezapomněli, a že jste pořád ještě dobří…

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Po minulých týdnech, kdy jste se nezastavili, si vyloženě užíváte pohody a klidu. Navíc si najdete i čas na návštěvu starších členů rodiny, kteří vás moc rádi uvidí. Dárky, které od nich dostanete, navíc vybrali tak, že vám to skoro vžene slzy do očí.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY