#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Celý týden budete úžasně pozitivní a veselí a nic vám nemůže zkazit skvělou náladu. Smějete se na celé kolo a tím vytváříte úsměvy na tvářích kolemjdoucích lidí. Vaši známí vás nepoznávají, ale hned se shodují, že vaše nové já je daleko zábavnější. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vitalitou jste plně nabití a zvládáte toho daleko víc než v jiné dny. Ať vám toho doma, v práci, či kdekoliv jinde naloží více. Nebudete mít problém. I fyzicky na tom budete velmi dobře a tak si při každodenní procházce dáte nějaký ten kilometr navíc. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Chybí vám blízkost jisté osůbky, kterou jste v poslední době ztratili. I když byl váš vzájemný rozchod vzájemnou dohodou, nemůžete se zbavit dojmu, že to rozhodnutí nebylo správné a že k sobě prostě patříte. Vždy se můžete pokusit kontakt obnovit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Úspěch vás tento týden čeká zejména v pracovní oblasti. Nadřízený bude nadšený vaším pracovním nasazením a jistě vás nemine zasloužená odměna. Možná vás čeká i povýšení, tak se nebojte všem ukázat co ve vás je. Vaše vysněné cíle jsou již na dosah. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Možná jste poslední dobou byli součástí nějakých rozepří ve vaší rodině. Atmosféra se nyní konečně obrátí a samozřejmě k lepšímu. Svůj podíl na tom budete mít i vy, když se nebudete snažit prosazovat své názory za každou cenu. Zkuste víc naslouchat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Poslední dobou jste sršeli těmi nejrůznějšími nápady. Pravdou však je, že většina jich je poměrně neuskutečnitelná. Když vám ztroskotá i poslední váš nápad, tak už se zařeknete, že s tím končíte. Tomu však nevěříte ani vy sami, natož vaši známí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nařknutí ze lži a podvodu ze strany těch nejbližších vás dost raní. Nemáte ponětí, odkud se tento jejich názor vzal. Pak ale poznáte, odkud vítr vane. Záškodníka nakonec přichytíte při činu a donutíte ho, aby se sám přiznal a taky očistil vaše jméno. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Po finanční stránce se vám momentálně příliš dobře nedaří. Přišli jste o přivýdělek, který vám zajišťoval nějakou tu korunku navíc a také vás zatížily jisté nečekané výdaje, které nebyly zrovna malé. Nyní se budete muset naučit trochu více šetřit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Poslední dobou jste ve vašem zaměstnání velice nespokojeni. Atmosféra mezi kolegy houstne a napětí je hmatatelné. Vedení chce stále více a více práce a vy častěji přemýšlíte, že to vzdáte. Peníze co v práci máte, vám za ten stres určitě nestojí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ne všechno je tak, jak se na první pohled zdá. Někdo, kdo se tváří jako přítel, vás zklame. Ukáže se, že je to falešný člověk, který vás jen využíval a manipuloval vámi. Raději od něj dejte ruce pryč a pěkně od plic mu řekněte, co si o něm myslíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Poslední dobou jste kašlali na vyváženou stravu a pohyb. Díky přemíře stresu ve vašem zaměstnání a dusné atmosféře doma jste zanedbávali svou osobu. Nyní vás mohou přepadnout drobné trávicí potíže. Dejte se do pořádku a myslete i na duševní stránku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V rámci možností se vám daří bojovat s neduhy, které vás poslední dobou trápili. Jak s těmi fyzickými, tak i těmi duševními. Stojí vás to ale nemalé úsilí a mnohdy máte pocit, že vás některé problémy dohání. Určitě by vám pomohl nějaký specialista. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY