#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete se v tomto týdnu muset zapřít a ustát různé zmatky bez toho, abyste jim podléhali. I když bude tempo dnů hektické a místy vás ovládne dojem, že ho nezvládnete, pociťujete, že všeobecné napětí slábne. Je to tím, že náročný měsíc zvolna končí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se budete hodně zabývat otázkami své kariéry. Dostanete šanci postoupit vpřed, i když to nejspíš bude za cenu zvýšené námahy. Některé věci se mohou zkomplikovat. Řešit budete rovněž záležitosti z minulosti. Vše však zvládnete skvěle!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tentokrát budete řešit mezilidské vztahy a nebude to dvakrát příjemné. Setkáte se totiž s intrikami, závistí a pomluvami. Někdo vám závidí váš úspěch a snaží se vám házet klacky pod nohy. Pomůže vám společnost nejbližších a také dostatečný relax.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Úspěch k vám v tomto týdnu bude přicházet prostřednictvím vaší kultivované komunikace. Vyplatí se vám uplatnit její zásady i na domácí půdě, protože často býváte tím, kdo stojí u vzniku nejdrsnějších hádek. A bývá to kvůli úplným malichernostem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete v tomto týdnu docela přetažení. Červencové planetární konstelace totiž nejsou k vašemu znamení moc vlídné a tak je pořád co řešit. Není proto divu, že se cítíte unavení. Snažte se tedy více odpočívat a vsaďte na procházky v přírodě. Pomáhají!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hlavní roli bude u vás v tomto týdnu hrát vaše kariéra. Budou jí patřit nejen vaše myšlenky, ale uděláte také některé konkrétní důležité kroky. Hlavně si promyslíte taktiku, jak by bylo nejlepší postupovat. Nezapomeňte na vlivné známé, pomohou vám.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Planety vás podporují ve vašem pracovním úsilí. V tomto týdnu budete mít nejednu příležitost, jak ukázat okolí, že pracujete poctivě a svému oboru dobře rozumíte. Sklidíte komplimenty. Těšte se na finanční prosperitu a na pohodu v kruhu své rodiny.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden přinese potřebu věnovat se vztahům v rámci širší rodiny a řešení otázek, týkajících se společného majetku. Kromě toho se budete zabývat svou kariérou. Máte spoustu nápadů, které můžete převést do reality. Chce to jen vybrat ty nejlepší.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete se snažit prosadit, místy až zbytečně zarputile. Můžete si tím znepřátelit některé lidi. Pustíte se také do řešení odkládaných problémů a zapracujete na vztazích se svými blízkými. Dávejte si velký pozor na své finance, ať o ně nepřijdete!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu vám optimismus pomůže překonat všechny překážky. Nebude jich mnoho, ale některé budou záludné. Největším nepřítelem je však pro vás teď zbrklost. Přijde řada šancí ve finanční oblasti a také tam je třeba vyhnout se neuváženým krokům.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jak to říct? Čekají vás většinou komplikace a problémy. Budete se s nimi muset statečně poprat. Dobrou zprávou je, že se červenec chýlí ke konci a srpen vám přinese úlevu. Snažte se co nejvíce odpočívat a nepřipouštět si maličkosti příliš k srdci.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden bude plný protikladů. Jeden den byste nejradši nevyšli z domu, jak jste otrávení a další den se budete pod vlivem pozitivních událostí usmívat jako sluníčko. Některé věci se pohnou kupředu, jiné budou stagnovat. Zkrátka jako na houpačce.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY