Horoskop Jarmily Gričové

Jde o týden, kdy musíte především mluvit, prosazovat své názory, vtipkovat a nebát se ani trochu ostřejšího vtipu. Merkur je od úterý do sobotního večera pod vyloženě skvělými aspekty, takže vám umožní, abyste navázali kontakt i s člověkem, s nímž se doposud míjíte. Ohnivá znamení – tedy Berani, Lvi a Střelci – mohou ve středu využít trigonu mezi Merkurem a Uranem. Pokud odvážně položí otázku, dostanou rychlou a kvalitní odpověď. Může je sice trochu zaskočit, ale zase budou jasně vědět, s čím mohou v budoucnosti počítat.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

S rozmyslem přistupujte k lidem, kteří mají víc sebevědomí než skutečných kvalit. Když na takového člověka (pravděpodobně ve středu) narazíte, nechte ho mluvit, ale nedovolte, aby ničil vaše sebevědomí. O víkendu vás čeká seznámení se zajímavým člověkem!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Za to, že máte v poslední době všeho dost, a za to, že toužíte hlavně po pořádném odpočinku, se nemáte proč stydět. Podívejte se kolem sebe, porovnejte svou pracovní aktivitu s kolegy a klidně uberte na tempu. Koncem týdne vyzkoušejte recept na nový koláč.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když máte chvílemi pocit, že vás události zavalují a vy je nezvládáte ani vnímat, s úlevou zjišťujte, že na boj se životem nejste sami. Mile vás překvapí člověk, s nímž jste v názorových rozporech, ale který se v rozhodující chvíli postaví na vaši stranu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Když vám někdo nabídne pomoc, ale nechce, abyste o tom mluvili, neptejte se, co se děje, ale jeho přání respektujte. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve Štíru, se v partnerských záležitostech ovládejte. Když budete partnera hlídat, se zbytečně ztrapníte!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy byste si neměli v žádném případě brát dovolenou. Vaše plány směřují do vítězného finále. Je potřeba, abyste na průběh událostí dohlédli a v případě potřeby je nenápadně usměrnili. O víkendu už je jasné, že jste vyhráli, takže můžete slavit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Týden probíhá v pohodě a vy máte pocit, že třímáte život pevně v rukou, ale o víkendu se situace změní. Děti přijdou se dost šokujícím návrhem. Vy ho sice zamítnete, ale protože se na jejich stranu postaví i druhý rodič, nezbude, než abyste se podřídili.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váš partnerský život je sice trochu bouřlivější, než obvykle, ale zase jste rádi, že se konečně něco děje. Když si uvědomíte, jak si vás miláček hlídá a jak chce mít přehled o každém vašem kroku, s úlevou konstatujete, že mu opravdu nejste lhostejní.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, musíte myslet na bezpečnost nejenom svou, ale i všech svých blízkých. Pokud jedete na dovolenou, nemyslete si, že musíte překonávat rekordy, a nezapomeňte, že k cestě patří i přestávky na odpočinek.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na začátku týdne se máte sklon pohádat s někým, s kým byste měli ve vlastním zájmu co nejlépe vycházet. Při Luně v Panně mu vyčítáte něco, za co vůbec nemůže, a ještě se divíte, že vám oponuje. Nejdříve ho vyslechněte a reagujte až na to, co uslyšíte!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Přestaňte si myslet, že se to bez vás v práci neobejde a klidně odjeďte na dovolenou, kde si především vypněte mobil. Kdybyste se ovládli natolik, že byste si místo pracovních materiálů otevřeli detektivku, byl by to z vaší strany skutek opravdu hrdinský.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

K lidem, kteří vás ujišťují svým přátelstvím, přistupujte ostražitě. Pokud nebudete dostatečně opatrní, záhy přejdou k hovorům o svých potížích, a následně vás požádají o půjčku. Každou takovou žádost odmítejte, protože byste své peníze hned tak neviděli.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Během týdne se vaše nálady střídají tak rychle, že chvílemi sami nevíte, zda se máte rozčilovat nebo smát. Upřímně se potěšíte v pátek, kdy zjistíte, že vaše nová práce rýsuje velice reálně. Hned to řekněte partnerovi, který bude nadšený stejně jako vy.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11