#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu si pocvičíte trpělivost i sebeovládání. A také nadhled, který budete často potřebovat. Ocitnete se totiž mnohdy v situacích, kdy uvidíte své slabé stránky i limity a bude třeba se k nim postavit čelem. A to vy tedy rozhodně dokážete!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Začátek týdne pro vás bude plný radostného optimismu, zatímco v jeho druhé polovině na vás budou často útočit nejrůznější černé myšlenky a deprese. Budete s nimi bojovat statečně a zvítězíte. Potěší vás chvíle s rodinou a přáteli, bude vám spolu fajn.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Začnete tento týden tím, že si uděláte pořádek v informacích. Je čas naučit se dělit je na důležité a zbytečné. Také během týdne budete bojovat s nervozitou a stresem. Spolehněte se na své blízké, že vám s tím pomohou. Jsou vaším zázemím a oporou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Dolehne na vás stres a to opravdu hodně. Nedivte se, planety vám pořádně zatápí. Naštěstí jste silní a hned tak něco vás neporazí. Přesto si dopřejte více odpočinku a neřešte věci, které řešit nezbytně nemusíte. A pamatujte, že příroda umí léčit!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Dokažte okolí, že je s vámi třeba počítat a že se hned vyděšeně neuklidíte do ústraní, když se něco nevydaří nebo vás někdo zastrašuje. Poradíte si i s intrikány ve svém okolí. O víkendu budete neobyčejně kreativní a pohnete i s řadou domácích restů.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V týdnu si budete ladit energie, vyrovnávat se s negativním působením okolí i vystavovat se pozitivnímu působení milých lidí. Své plány a názory budete prosazovat razantně. Víkend vás proto zastihne maličko unavené a toužící po pořádném odpočinku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu se o mnohé z vás pokusí jarní viróza či nachlazení. Podle rady planet je třeba ji nepodceňovat! Budete mít jinak velmi dobrou náladu a sklony pracovat tak intenzivně, že vás to bude vyčerpávat. Na víkend si naordinujte pořádný relax!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Počátek týdne vás zastihne unavené a bez elánu, aspoň po pracovní stránce. Postupně se to bude však zlepšovat a o víkendu už budete plní energie. Budete si muset dát dohromady vztahy s rodinou, svými emočními výlevy jim totiž jdete dost na nervy.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čeká vás přemýšlení o tom, jak jste naplnili novoroční předsevzetí i životní cíle. Ne všechno vám vyšlo, ale nepropadejte depresím! Má to tak každý člověk. V rodinném kruhu budete mít silné tendence k poučování a také k přísnější výchově svých dětí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dočkáte se řady překvapení a budete se muset snažit o vyváženost ve všech oblastech svého života. Není vhodný čas na adrenalin a různé extrémy. Raději v klidu zvažujte, čeho byste chtěli dosáhnout v kariéře, blíží se pro vás hodně zajímavé období.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden vás vyzkouší, jak si umíte stát za svými názory. Obstojíte se ctí. V práci budete čelit poněkud napjaté atmosféře kvůli chování nadřízených. Ověřte si v takových chvílích sílu úsměvu a pozitivního uvažování. Uvidíte, opravdu to funguje.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rozhodnete se na sobě zapracovat. Hvězdy vás však varují před přílišným plýtváním silami, což v poslední době často děláte. Zvolněte tempo a nikam se nežeňte. Nezapomínejte věnovat více času rodině, začínáte si být poměrně vzácní a to není dobře.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY