Horoskop Jarmily Gričové

Poslední dubnový týden, který můžete při troše chtění zakončit čtyřdenním volnem, přeje spíše aktivním lidem. I ti by si však měli uvědomit, že nic se nemá přehánět! Platí to zvláště v pondělí, které je převážně pod vlivem Luny z Býka, a kdy se nikomu do ničeho nechce. Pokud jste nadřízení, vezmete to v úvahu a dopřejte podřízeným poněkud volnější pracovní tempo. Pokud naopak patříte k zaměstnancům, uvědomte si, že i váš šéf je jen člověk, a prezentaci svých skvělých nápadů, o nichž jste o víkendu přemýšleli, odložte na vhodnější dobu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Chyby, které v tomto týdnu uděláte, nepramení rozhodně z neznalosti a vůbec už ne ze zlé vůle. Donutí vás k nim touha po výkonu, která vám velí překonávat i překážky, jež byste klidně mohli obejít. Opravdu musíte vkročit do každé louže, co máte v cestě?

Býk (21. 4.–21. 5.)

Člověka, s kterým chcete probírat své starosti, si musíte mezi kamarády pečlivě vybrat. Nesmí to být Berani a Střelci, kteří vaše problémy neberou vážně, ani Panny, které je naopak vnímají až moc tragicky. Poraďte se s Kozorohem, který určitě něco vymyslí!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Počítejte s tím, že v práci vypuknou boje ohledně dovolené na příští pondělí. Pokud se jim chcete vyhnout a přesto dovolenou mít, nikomu nic neříkejte a zajděte si přímo za šéfem hned v pondělí ráno. Vaší žádosti vyhoví bez řečí a ještě přidá úsměv!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Při řešení všech problémů, na které narazíte, se musíte radit především s odborníkem. Na to, abyste poslouchali nejrůznější známé, z nichž každý tvrdí něco jiného, nemáte ani čas ani chuť. Najděte si někoho, kdo tomu rozumí a toho zasypte otázkami.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nedělní trigon mezi Sluncem a Uranem vás nutí k fyzickým aktivitám, ale ty musíte provozovat výhradně s lidmi své věkové kategorie! Pokud si sednete na kolo s vlastními dětmi, dopadne to tak, že vy se štvete, zatímco ratolesti se diví, proč se tak couráte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úterní trigon mezi Sluncem a Marsem z vás udělá obávaného bojovníka za práva lidí, po nichž mu podle obecně uznávaných pravidel naprosto nic není. Pokud zjistíte, že se někomu děje křivda, zastanete se ho tak, aby všem kolem bylo jasné, že nežertujete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve středu odpoledne si dejte pozor na vliv kvadratury mezi Merkurem a Plutem. Přestáváte jednat diplomaticky a začínáte se hádat i tam, kde byste zrovna nemuseli. Pokud se hádáte doma, je to celkem jedno, ale spory s šéfem v práci jsou kontraproduktivní!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Výchovné hovory, které jste si na konec týdne naplánovali, nedopadnou nijak uspokojivě. Až později zjistíte, že vás děti svými odpověďmi chtěly vyloženě provokovat, a s trochou studu přiznáte, že jste jejich taktiku odhalili až ve chvíli, kdy bylo pozdě.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o týden, kdy si poprvé po dlouhé době konečně můžete dopřát trochu pohody a klidu. Všechno, na co jste mohli aktivně působit, se už rozjelo a vy teď už jen pozorujete, jak se situace vyvíjí. Koncem týdne vyveďte partnera mezi lidi, zaslouží si to!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Patříte k lidem, kteří si vliv nedělního trigonu mezi Sluncem a Plutem vyloženě užijí. Na změny, které přináší, se už těšíte, a odhadujete, jak se odrazí ve vašem dalším životě. Mějte však soucit s těmi, kteří se jich trochu bojí, a dodejte jim odvahu!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ukažte, že vaše pověst člověka, který se vyzná v moderních technologiích, nelže a vymyslete pro sebe i pro rodinu lepší mobilní tarif než je ten, který máte dosud! Věnujte tomu pondělní večer, kdy objevit něco, co vám už během jara ušetří nemalou částku.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Týden proběhne poklidně, ale víkend vám dá zabrat! Pozvání na čarodějnice dostáváte od tolika různých part, že všem nedokážete vyhovět, ani kdybyste opravdu moc chtěli. Nezbude, než abyste si vylosovali společnost, kam půjdete, a ostatním se omluvili.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11