#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zjistíte, že vám vánoční nákupy vyprázdnily peněženku více, než by se vám zamlouvalo. Teď s tím však už nejde nic udělat. Musíte proto zavést alespoň na chvíli úsporný režim. I když to nebude žádná sláva, bohaté Vánoce vám za to každopádně stály!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Navštíví vás rodiče. I když se na jejich návštěvu z jistých důvodů příliš netěšíte, nakonec zjistíte, že vaše strachy byly zbytečné. Užijete si milé chvilky se svými blízkými a veškeré sváry a nedorozumění budou v rámci vánočních oslav zapomenuty.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vyrazíte na bujarý večírek, kde se s alkoholem rozhodně šetřit nebude. Jen pozor, abyste to nepřehnali. Místo veselých zážitků byste mohli lehce skončit s bolavou hlavou a velkou nejistotou ohledně toho, co se celý večer vlastně dělo. Všeho s mírou!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nikde nezkazíte zábavu. A co víc, sami si užijete opravdu nezapomenutelné Vánoce s partou dobrých přátel. Na zážitky tohoto týdne budete ještě dlouho a rádi vzpomínat. Jen nezapomeňte, že občas by neuškodilo zachovat vážnou tvář. Vše není pro smích.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V zaměstnání se dočkáte zaslouženého uznání! Po Vánocích jste se totiž po hlavě vrhli do plnění povinností a vaše píle se nyní vyplatí. Jen tak dál! Pokud budete nadále pokračovat v nastaveném tempu, kariérní postup vás v tomto roce rozhodně nemine!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Bez váhání odmítnete jistého ctitele, který se vám svěří se svými city. Ovšem pozor, je dost možné, že svého rozhodnutí budete později trpce litovat. Ukvapeným závěrem pošlete k vodě člověka, který by rozhodně stál za zamyšlení. Mějte oči dokořán!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Podaří se vám vylepšit všechny vztahy ve své rodině. Poděkovat můžete elánu a pozitivní energii, která z vás v poslední době přímo prýští! Pro druhé byste se rozdali. A vaše snažení bude mít odpovídající efekt! Vaši nejbližší zapomenou na problémy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V poslední době jste čím dál rozptýlenější a méně koncentrovaní na práci. Máte štěstí, že nad vámi jistý člověk drží ochranou ruku. Jinak by se totiž mohlo lehce stát, že byste se ocitli u šéfa na koberečku. Snažte se zapomenout na jistou osobu!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Finančně na tom nyní rozhodně nebudete nejlépe, což se dá po Vánocích pochopit. Budete se proto snažit šetřit, abyste si mohli zase brzo dopřávat svá oblíbená nákupní povyražení. U srdce vás však hřeje fakt, že se všechny dárky blízkým velmi líbily.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Rozhodnete se, že sedět doma vás už nebaví. Zorganizujete proto perfektní akci, která bude mít obrovský úspěch. Utvrdíte se tak nejenom ve svých pořadatelských schopnostech, ale také v tom, že zažít něco hezkého rozhodně stojí za trochu té námahy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Navážete nová přátelství. I když se možná zdá, že půjde jen o dočasné známosti, budoucnost vás utvrdí v opaku. Poznáte pár milých lidí, z nichž někteří se pro vás stanou nepostradatelnými. Chce to jen trochu společenské iniciativy a odvahy riskovat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně se vám podaří splatit svůj starý dluh. Nebude to sice lehké, ovšem s trochou iniciativy a pozitivního přístupu to zvládnete. Jen nepropadejte skepsi. Problémy a strasti mají vždy řešení. Nedělejte proto z komára velblouda a začněte jednat!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY