Horoskop Jarmily Gričové

Kalendářní léto sice ještě trvá, ale to skutečné se pomalu přechyluje k podzimu. V pondělí se navíc přesune Venuše do Panny, což přivodí stav, kdy se v lásce odloží přehnaná velkorysost a začne se uvažovat logicky. O ostatní oblasti se v tomto směru postará Slunce, které se v úterý dostává do znamení Panny. Stav, kdy se na korunu nehledí, vystřídá počítání každé koruny, život ze dne na den nahradí důkladně propracované plány do budoucna, a lehké letní lásky přejdou v odpovědné vztahy s dlouhodobými plány.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na návrat z dovolené se nijak zvlášť netěšíte, a hned první chvíle v práci ukážou, že váš instinkt byl správný. Váš zástupce dělal jenom to, co opravdu musel. Potrvá vám dost dlouho, než všechno srovnáte a uvedete do pořádku, na který jste zvyklí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Změn se nebojte, protože všechny, které přinese tento týden, jsou až neskutečně pozitivní. Rozpory, které jste dosud s partnerem měli, v pondělí důkladně proberete. Pak se rozhodnete, že za nimi uděláte tlustou čáru a začnete znovu a jinak.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Využijte víkendu, kdy jsou planety neobyčejně příznivé vašemu společenskému životu, a vytáhněte celou rodinu na vlastivědný výlet. Děti se na něm hravou formou dozví něco, co se jim bude už v příštím týdnu ve škole náramně hodit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve čtvrtek, kdy narazíte na energii kvadratury mezi Marsem a Saturnem si dávejte pozor, abyste příliš neprovokovali lidí, kteří mají do jisté míry váš osud ve svých rukou. Když se pohádáte s dálniční policií, skončí to nejen zdržením, ale i značnou pokutou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Sami sebe nepoznáváte! Dny, kdy jste bezuzdně utráceli, jsou za vámi a vy začínáte počítat. Je to rozumné, protože vaše konto po dovolené zeje prázdnotou. Naštěstí vám už v pondělí přijdou nějaké přeplatky, takže se smrti hladem obávat nemusíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

O štěstí v lásce se nebojte! Už v pondělí, kdy se Venuše dostane do vašeho znamení, zjistíte první pozitivní změny. Na romantické cvrlikání vás sice neužije, ale člověk, kterého jste si vybrali, ho po vás ani nechce. Je rád, že máte zdravý rozum a chladnou hlavu!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Blížencích, se těšte na nové zajímavé kontakty. Na dovolené si najdete lidi stejné krevní skupiny, ale nenudíte se ani v práci. S kolegou si popovídáte o knížce, kterou jste oba četli, a naplánujete společnou návštěvu kina.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Investice, které v tomto týdnu uskutečníte, jsou sice rozumné, ale přesto stav vašeho konta nepříjemně sníží. Vážný problém musíte vyřešit v pátek, kdy dostanete nabídku na koupi zlata nebo něčeho podobně drahého a kdy nebudete vědět, jak se rozhodnout.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o týden, kdy si musíte dávat pozor na každé své slovo. Když někomu zdvořile nabídnete pomoc, netěšte se, že ji stejně zdvořile odmítne. K vašemu velkému překvapení po ní sáhne s nelíčeným nadšením a ještě vám vysvětlí, že jste jeho strážný anděl.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Debaty se starší generací jsou náročné, ale vy je musíte zvládnout. Je potřeba, abyste rodičům vysvětlili, že doby, kdy byl člověk celý život na jednom místě, jsou už dávno pryč. Tím, že dáváte výpověď, se nechováte lehkomyslně, ale naopak prozíravě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když jste si až dosud mysleli, že žijete ve vyrovnaném vztahu, prožijete víkend, který do něj vnese nevídané turbulence. Merkur ve vašem partnerském sektoru se obrací do přímého chodu a partner vám vytkne to, na co jste vy už dávno zapomněli.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud berete pravidelně léky, hned v pondělí se přesvědčte, zda jich máte dostatečnou zásobu, která vám vydrží i přes víkend (případně i přes dovolenou). Vyhnete se tak nepříjemné návštěvě pohotovosti, kde byste museli žadonit o příslušný recept.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11