#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Mars se připlíží do znamení Raka. Jde o nebezpečnou živlovou disharmonii. Na pracovišti se objeví někdo, kdo vám ukáže, kde máte nedostatky. Bude záležet jenom na vás, zda se začnete dětinsky vztekat a strkat hlavu do písku před novými výzvami, nebo se od oné osoby začnete dychtivě učit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Doma všechno klape a ani v práci si není potřeba stěžovat. Mars, přesouvající se do znamení Raka, vám je nakloněn, takže konečně dostanete šanci pracovat na smysluplných zakázkách, za dobré peníze a v kolektivu příjemných, otevřených a nápomocných lidí. A do třetice i láska je na obzoru.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jste nesmírně motivující osobou, a proto vás vyhledávají zejména mladí nezkušení lidé, kteří jsou dychtiví po všestranných informacích. Vaše myšlení je velmi logické, rychlé a prosto zatěžujících patetických citů. Tu a tam jste při rozhodování chladnokrevní, ale nikdy nejdete do krajností.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čekají vás obchody, které si dovolí podstoupit jenom málokdo. Vy se díky podpoře Marsu začnete chovat velmi aktivně, sebejistě a jako předem daný vítěz a vyděláte díky tomu veliké množství peněz. K tomu navrch ještě nabudete kvalitní obchodně - pracovní mezilidské vazby. Prostě se daří.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Je třeba dodělat veškeré pracovně - finanční záležitosti, ať začnete léto s čistým štítem. Pokuste se věnovat práci, která vyžaduje inteligenci, vtip a podporu mladých jedinců. Nebojíte se totiž jít s dobou a využíváte, a mnohdy i zavádíte, nové pokrokové technologie. A to jak v práci, tak doma.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto čase je dobré se pracovně spojit s podobně smýšlejícími jedinci z vaší rodiny. Výhodu mají Panny, které pracují v zásobování, gastronomii, hotelnictví, ale také ti, kdo jsou historiky, úředníky nebo učiteli. Ale i pokud pracujete v jiném oboru, stejně vám daná spolupráce přinese úspěch.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Podaří se vám si vylepšit pracovní renomé. Hodně informací si osvojíte právě teď. Umíte stát v čele větší společnosti. Nebojíte se mluvit na veřejnosti. Jste neobvykle činorodí a často k sobě poutáte davy stejně nadšených lidí, jako jste vy. A ještě jednu přednost lze nalézt, doma vás podporují.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto období se začnete pracovně rozjíždět. Budete velmi rychle považováni za slušné, skromné a navrch ještě schopné pracovníky. Je proto ideální čas na vylepšení kariéry. Doma ocení přilepšení k běžnému platu a budou na vás, jak se patří, pyšní. A vy si zase dopřejete konečně také relax.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pověstná svatojánská noc vám nedá spát, ne že byste zrovna toužili jít hledat kouzelné kapradí, ale nejraději byste si dopřáli noc lásky. Překvapí vás, kolik různých kulturních akcí se k danému datu dvacátého čtvrtého, koná. Na některou vyrazíte a budete doufat, že poznáte i lásku s velkým L.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Některé věci vám přijdou se začátkem léta složitější. Bude to proto, že jste zvyklí zatnout zuby a pracovat. Odpočinek momentálně nepatří mezi vaši parketu, takže vám bude chvíli trvat, než se přeladíte do dovolenkového módu. Ale bude to stát za to. Uvidíte, jak budete poté odpočinutí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete se cítit skvěle, protože jste v centru společenského dění. Udáváte bonton. Jste plní invence v komunikaci a máte skvělý odhad na lidi. Nevadí vám dlouhé přesčasy a náročnější, nebo případně také riskantnější, pracovní úkoly. Vyhledáváte zejména práci, která má neprošlapané cestičky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S nástupem léta je pro vás výhodné se věnovat práci a ve finančnictví a nebýt zbytečně úzkoprsý. Jde o velmi silnou podporu Marsu, která vám toto období zpříjemní nadbytkem pracovních příležitostí. Občas se vám vaše nároky zdají přemrštěné, ale to jde naopak spíše vždy o zbytečnou skromnost.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY