Ve hvězdách

Následujících sedm dnů patří k těm, kdy i lidé, kteří obvykle moc nepřemýšlejí, musí jít chtě nechtě do hloubky a o dopadu svých činů a úmyslů uvažovat. V úterý se dostane Slunce do Štíra, kde ve čtvrtek vytvoří konjunkci se Saturnem. Jde o aspekt, který přeje odpovědnému přístupu k životu, a jenž ulehčuje existenci hlavně lidem, co berou vážně své povinnosti. Novou situaci využijí ke svému prospěchu kromě Štírů i Ryby a Raci, zatímco Býci, Lvi a Vodnáři mohou mít pocit, že se po nich najednou chce víc, než dokážou zvládnout, což je nespravedlivé.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Od úterý výše se můžete těšit na pozitivní posuny ve financích. S údivem zjistíte, že do konce roku zvládnete zaplatit veškeré náležitosti, a ještě vám pár korun zbude. V neděli neseďte doma a vyrazte ven, kde se budete seznamovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vstup Slunce do vašeho partnerského sektoru je pro vás letos náročnějším testem než v jiných letech. Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek Slunce setká se Saturnem, na vás partner začne tlačit v oblasti, kde vy ustupovat nehodláte. Nakonec ho překonáte, ale bude vás to stát spoustu sil.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nenamlouvejte si, že máte partnera se smyslem pro humor a až do nedělního odpoledne se k němu chovejte s náležitou vážností. Naštěstí se v neděli dostane Venuše do Vah a mezi vás se vrátí příjemná atmosféra, kterou jste už opravdu hodně postrádali.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nenápadně se vyptejte na člověka, který se s vámi v poslední době baví skoro výhradně o práci a chce vědět, co byste dělali, kdybyste k tomu měli pravomoci. Je docela možné, že jste o „lovce hlav“, který tímto způsobem zjišťuje, zda jste opravdu tak dobří, jak se říká.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Stresy si nepřipouštějte, cizí problémy neřešte. V pondělí poslouchejte partnera, který má sice jiný názor, než se vám líbí, ale přesto má pravdu. Ve čtvrtek si dejte pozor, abyste se v práci nepohádali s šéfem, který pro vaši svobodomyslnost nemá pochopení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čtvrteční sextil mezi Merkurem a Venuší z vás udělá velice obávaného diskutéra. Pokud jste u soudu, na jednání nebo vedete rodinnou rozpravu, nenajde se nikdo, kdo by se vám odvážil oponovat. Navíc se můžete těšit na peníze, které jste už odepsali.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V neděli, kdy končí letní čas a kdy se Venuše dostává do vašeho znamení, si užijete opravdu krásný den. Vaše drahá polovička konečně pochopí, že je v jejím zájmu, aby vaše názory respektovala, a přestane se s vámi hádat. Radost vám dělají i děti, které vynikají ve škole.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Některé záležitosti, které se už delší dobu táhnou, se vám nepodaří ukončit ani v tomto týdnu. S pomocí Slunce ve svém znamení však pochopíte, že jste se vydali špatnou cestou, a začnete napravovat všechno, co se dá. Efekt vaší snahy bude rychlý a pozitivní!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V neděli, kdy jste pod vlivem opozice mezi Marsem a Jupiterem, si hlídejte veškerá unáhlená rozhodnutí. Spálení veškerých mostů vám sice může připadat jako ten nejskvělejší nápad na světě, ale kdybyste od chtění přistoupili k realizaci, rychle byste litovali.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Stabilita, kterou do vašeho dosud lehce neuspořádaného života v úterý vnese vstup Slunce do Štíra, je k nezaplacení. Konečně dokážete bezchybně odlišit to, co je opravdu důležité a co si zaslouží vaši pozornost, od záležitostí, nad nimiž můžete mávnout rukou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Konflikty vznikají zejména tam, kde byste je nikdy nečekali. Blízcí lidé reagují velice nedůtklivě na všechny vaše nápady. Pokud se nechcete zbytečně hádat, udělejte první kroky sami a zbytek rodiny postavte až před hotovou věc.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně nastává období, kdy se vám pozitivně zúročí vaše aktivity z přelomu června a července. Za své úspěchy však platíte tím, že se nezastavíte. Trochu oddechu si užijete až o víkendu, ale to už budete muset pracovat na plánech na příští dny a týdny.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY