Beran (21. 3. – 20. 4.)

V mnoha ohledech jste v některých životních věcech nespokojení. Chybí vám něco důležitého a někdy myslíte na svou minulost, o které si myslíte, že byla perfektní. Není tomu však tak! Vy pouze žijete v mylné iluzi místo toho, abyste hleděli do budoucnosti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte kolem sebe velké množství ochranných sil, ale přesto nezapomínejte na to, že se mohou vždy vyskytnout nějací škůdci, kteří by vám mohli napáchat nějakou neplechu v soukromém, ale i pracovním životě. Nespoléhejte se proto jen na přízeň hvězd. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vysokým investicím se tento týden rozhodně vyhněte. Není vám přáno a hvězdy vám radí, abyste se na nákupy vrhli v daleko vhodnější čas. Rozhodně se vám to oplatí! Budete si pak moct užít radost z úspěchu a ušetřeného množství nemalých financí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Velice vás zklame někdo z vašich blízkých přátel. Před vámi se tváří jako neviňátko, hýří vtipem i dobrou náladou, ale za vašimi zády se nerozpakuje si vás brát do úst. Navíc se vám již dlouho nezamlouvá rozkazovačný způsob mluvy tohoto jedince. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Práce je pro vás momentálně velice náročná a ubírá vám tolik potřebnou energii. V zaměstnání je potřeba udělat spousta věcí navíc a špatnou náladu si bohužel donášíte i domů. Máte kvůli tomu na sebe zlost, ale vaše únava už bude opravdu kritická. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vaše finanční rezervy se proklatě tenčí. Trochu tomu napomáhá vaše touha po utrácení. S příchodem podzimu a koncem babího léta se ve vás probouzí touha vlastnit něco krásného, ale i doplnit stávající zásoby svého šatníku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Někdo se vůči vám chová velmi urážlivě. Neváží si vás jako člověka a uplatňuje na vás nejrůznější manipulativní techniky. Vůbec byste si to neměli nechat líbit. Jen vy můžete být pánem svého já a nikdo by vám neměl vtloukat do hlavy své pomatené lži. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nenechte si líbit urážky od svých kolegů. Ti jsou na vás celkem naštvaní, protože je evidentní, kdo je u nadřízeného v oblibě. Mějte na mysli, že to nejsou vaši kamarádi a raději byste měli hledět na svou kariéru. Závist si vůbec neberte k tělu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

hováte se poslední dobou opravdu velice vznětlivě. Váš partner má vašeho nesmyslného vymýšlení, nevraživé nálady a jízlivých poznámek tak akorát dost. Dokonce je to pro váš protějšek natolik neúnosné, že začíná uvažovat o rozchodu, tak pozor na to. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Udělejte tento týden něco pro sebe. Zajděte si někam na dobré jídlo, ke kosmetičce nebo navštivte kadeřníka, uvidíte že i vaše okolí uvidí pozitivní ohlas vašeho nového já. Musíte se ale soustředit nejen na svůj zevnějšek, ale i na své vlastní nitro. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Se svým protějškem jste jak na bitevním poli. Nemůžete se na ničem domluvit a kompromis nejde tento týden ani jednomu z vás. Dokonce může dojít k několika hádkám, které nebudou mít snadné rozuzlení. Konflikty vznikají i kvůli úplným maličkostem. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Finanční záležitosti si momentálně vyžadují vaši plnou pozornost. Nesmíte ale dát hned na první nabídku, která se vám nyní naskytne. Raději se před každou peněžní transakcí rozvážně s někým kompetentním pobavte a dobře promyslete své další úkony. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY