#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste v kurzu pro opačné pohlaví. Pravděpodobně vás nyní baví hezky se oblékat, všelijak vylepšujete svůj zevnějšek. Potřebujete, aby vám váš šarm někdo pochválil. V zaměstnání jste lépe komunikativní, ale stále se cítíte, jako byste nezapadli do kolektivu. Zkuste objevit s kolegy nějaké společné téma.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vhodný čas pro zajímavé obchodní tahy, a to i v případě, že nehrajete šachy. Nebojíte se být velkorysí. Obchodní partnerství navázaná nyní, vydrží dlouhý čas. Od 23. vám Slunce ve Vahách radí, abyste se ještě více zajímali o partnerství, styl bydlení a tvůrčí činnosti. Budete mimořádně kreativní.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V oblasti práce jste stále pod tlakem, cítíte, že je každý váš pohyb sledován a kontrolován. Taková pracovní nesvoboda vám příliš nesedí. Vaše komunikativnost je ale bravurní, a tak se ozvete a vysvětlíte vedení, co vám vadí a dojednáte si větší volnost v rámci pracovní doby. Zabodujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Slunce vám přeje v oblasti ekonomie. Také je výhodné řešit dlouhodobé investice do rodiny - bydlení, vzdělávání dětí, zdraví, důchodové připojištění apod. Ve vztahu jste se již smířili s tím, že opačné pohlaví nerozumí vašemu humoru a některé vtípky si raději odpustíte. Máte rádi klidné zázemí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Po finanční stránce se smiřte se skutečností, že si budete muset počkat na dobu, kdy Mars odejde ze znamení Štíra, aby se vám lépe fungovalo v kolektivu. Nyní odložte přijímací pohovory, významné obchodní schůzky i klíčové investice. Pravděpodobně vám chybí vnitřní klid a nadhled nad úkoly.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jedná se o dny, kdy se učíte projevovat se asertivně i v domácnosti, vůči dětem i vůči partnerovi. Pracovně jste se to už naučili. Je nutné upozornit druhé na to, co vám v minulosti slíbili. Budete se muset ozvat a hlasitě si říct o to, na co přirozeně máte nárok. Některé věci se pak pohnou kupředu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vynikající dny pro lásku - jste pod vroucí a vášnivou Venuší ve Lvu. Pozor na milostné přehmaty, kdy se chováte mile k nějakému ctiteli, kterého ve skutečnosti nehodláte pojmout za partnera. Raději dejte své skutečné city najevo hned, aby si dotyčný nedělal plané naděje a následně se neurazil.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše komunikace je poněkud netaktní. Nemáte trpělivost s lidmi, kteří moc mluví a málo pracují. Umíte jim dát své pohrdání pěkně najevo. Nejste naladěni pro zábavu. Myslíte jen na práci. V rámci rodiny se ale o trochu uvolněný přístup pokuste, jinak dojde k odcizení, které vás pak bude mrzet.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Náročné dny. V lásce se vám daří, jste milování a vroucně milujete, ale pro příliš nestabilní pracovní klima jste nuceni být delší dobu v zaměstnání. Vyvstane rozpor mezi zaměstnáním a rodinou. Určitě volte strávit více času s rodinnými příslušníky, zvláště pokud vás v práci stejně dostatečně neocení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Můžete se těšit na nová přátelství. Pravděpodobně si v zaměstnání už můžete dovolit projevovat se familiérně. Své povinnosti jste dávno splnili, a tak si dopřáváte trochu uvolněného diskutování během pracovní doby. V lásce jste málo sebejistí a stále si děláte obavy z toho, co si váš protějšek asi myslí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste spokojení se svým zaměstnáním, ale cítíte se nedocenění. Uvědomte si, že procházíte přípravnou fází pro následný skokový vzestup. Díky vědomostem, které sbíráte v těchto dnech, si v blízké budoucnosti budete moci dovolit luxusnější dovolenou. V soukromí jste raději sami a odpočíváte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste schopní hluboké empatie, zejména ve výchově malých dětí jste nyní skvělí. Vnímáte jejich potřeby a přání. Jste rádi, když můžete o druhé pečovat. Nekoukáte na odměnu či kariérní postup. V manželství si nevíte rady se stereotypem. Ideální bude připravit netradiční víkendový program.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY