#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se můžete těšit na veselou rodinnou oslavu. Užijete si příjemnou a pohodovou atmosféru se svými blízkými a po nějaké době se setkáte i se vzdálenějšími příbuznými. Novinky z jejich života vás překvapí. Jednoduše vás čeká povedená akce!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pro svého nadřízeného se stanete pravou rukou. Kolegové vám budou tuto pozici závidět, a proto se připravte i na pár nevybíravých, rýpavých poznámek. Naštěstí si z nich nemusíte nic dělat. Váš šéf dobře ví, proč si zvolil jako svou pomoc zrovna vás.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V zaměstnání se budete pomalu probojovávat dopředu a ukážete okolí, že umíte použít i ostré lokty. To je však jenom dobře! Koneckonců v dnešní době to ani jinak nejde. Přesto však máte jisté morální a etické zásady, které byste nikdy neporušili.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Známý vás požádá o radu. Budete sice hýřit ochotou mu pomoci, ovšem může se lehce stát, že ani vy si nebudete s problémem vědět rady. V tom případě si nebudete hrát na vševěda a přiznáte, že přínosná pomoc je nad vaše možnosti. Upřímnost se cení!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Utrácení bude dnes vaší slabou stránkou. Jednoduše nedokážete odolat letním výprodejům a slevám, které vidíte všude kolem sebe. Svou peněženku proto pořádně provětráte. I když vás nejspíš nemine špatné svědomí, nakoupíte pár velmi výhodných kousků!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zjistíte, že stará láska opravdu nerezaví. A bude vás to hřát u srdce! Přesto si dejte pozor, než se po hlavě vrhnete do něčeho, odkud není cesty zpět. Pořád platí pořekadlo, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Buďte tedy zpočátku raději opatrní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V rodině se vám podaří urovnat malicherné spory. Máte totiž smysl pro diplomatické vyjednávání a umíte každému podat situaci tak, aby z ní vyšel co nejlépe. Tato taktika se vám osvědčí i tentokrát. Kompromisům se však nevyhnete. S tím počítejte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Po delší době se sejdete s přáteli. Téma hovoru se nakonec stočí k vaší nové lásce. Připravte se na to, že na ní vaši kamarádi nenechají nit suchou. Není na tom nic špatného, jednoduše pro vás chtějí jen to nejlepší. Berte jejich poznámky s rezervou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kdosi ve vás probudí soutěživého ducha. Ukážete proto okolí, že když chcete, umíte ze sebe dostat to nejlepší. Bude to velice důležité, a to především pro vás samotné. Upevníte tak své sebevědomí a důvěru ve své schopnosti. Máte veliký potenciál!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Mezi příbuznými rozptýlíte dusnou atmosféru. Máte totiž empatii a cit pro druhé, což vám pomůže odhalit jádro problému a ubezpečit okolí o tom, že vše dobře dopadne. Vaše diplomatické schopnosti by vám mohl tento týden závidět leckterý vyjednávač.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jistá osoba se vám vyzná ze svých citů. Její upřímnost vás až zaskočí. Přesto necouvejte jenom proto, že máte strach či nedostatek představivosti. Mohli byste tak přijít o šanci na spokojený vztah. Dejte dotyčnému šanci. Uvidíte, že se to vyplatí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Připravte se, že se tento týden nestane v zaměstnání nic zajímavého. I když by se to mohlo zdát poněkud nudné, rutinní činnosti a zaběhlý stereotyp vám budou naprosto vyhovovat. Své myšlenky totiž v současnosti soustředíte na úplně jinou oblast.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY