Horoskop Jarmily Gričové

Po astrologické stránce jde o týden, který je zajímavý od začátku až do konce! Sluneční zatmění v Blížencích, které se odehrává v pondělí, působí zejména na Blížence a Střelce. Pokud se chtějí něčeho zbavit (včetně zlozvyků), s něčím rozloučit nebo se něčeho vyvarovat, dávají jim k tomu hvězdy dostatek energie i skvělou šanci! Ve čtvrtek, kdy se do Blíženců dostane Merkur, začnou bez zábran mluvit i ti, kteří jindy vsázejí na důstojné mlčení. V neděli, kdy se Slunce setkává s Merkurem, si domlouvejte budoucí spolupráci!

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na to, abyste pokrytecky předstírali, že vám vadí něco, co vám ve skutečnosti nepřekáží, nemáte v tomto týdnu kapacitu. Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek dostane Merkur do Blíženců, veškerou taktiku pominete a začnete usilovat o dosažení svých vysněných cílů.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Hovor s lidmi, kteří vždycky trvají na svém a tvrdí, že se nikdy nemýlí, vám dá pořádně zabrat. Hlavně v úterý budou chtít využít vaší velkorysosti a požádají vás o pomoc. Zároveň však dají najevo, že šéfovat budou oni, což je to, co vy snášet nehodláte.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Naprosto bez výčitek svědomí se věnujete sobě a tomu, co vás opravdu baví. Negativních reakcí se bát nemusíte. Rodina je smířená s tím, že na ni budete mít méně času a dokáže se podle toho zařídit. V neděli jim za jejich pochopení nezapomeňte poděkovat!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je potřeba, abyste dohnali všechno, co jste v posledních týdnech kvůli pracovním záležitostem na zahradě zanedbali. Pokud se rozhodnete využít ve středu či ve čtvrtek Luny ve svém znamení a vyzkoušet třeba pěstování rajčat v pytlích, úspěch vás nemine.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V úterý, kdy se v Býku setkává Merkur s Jupiterem, raději zbytečně neriskujte! Pokud se rozhodnete do něčeho jít, nezapomeňte předem prozkoumat kvalitu veškerých vstupů. Tomu, co vám někdo slíbí, uvěřte až ve chvíli, kdy si na to vlastní rukou sáhnete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud jdete v pátek na party, musíte si zahrát na Popelku a ještě před půlnocí se vytratit. Těsně před dvanáctou se totiž uzavírá kvadratura mezi Merkurem a Neptunem, a vy byste se mohli dostat do hádky, která by byla bezdůvodná a navíc totálně neužitečná.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

S jistým kolegou, se kterým si moc nerozumíte, musíte dost intenzivně spolupracovat. Naštěstí jste oba profesionálové a nebudete se navzájem zbytečně provokovat. Pokud si však někdo myslí, že spolu pak začnete kamarádit nebo i něco víc, asi ho zklamete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kvůli kamarádům, které jste hodně dlouho neviděli, kompletně změníte celý víkendový rozvrh. Děti bez výčitek svědomí předáte rodičům a partnerovi suše sdělíte, že doma budete jen hostovat. Nadšení, které pak kamarádi projeví, opravdu není předstírané.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pondělní zatmění ve vašem partnerském sektoru vás nutí, abyste se na svůj milostný život podívali bez zbytečného sentimentu. Pokud usoudíte, že ztrácíte čas s člověkem, který sice pořád slibuje, ale nikdy nic neudělá, přestaňte dumat a začněte to řešit.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pracovní nabídky, které v úterý dostanete, mohou znít sice na první poslech podivně, ale platí stoprocentně! Nepochybujte o svých kvalitách a v žádném případě si neříkejte, že je to nabídka, která vás sice láká, ale na kterou v žádném případě nemáte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Úvahy o nákupu nového mobilu by měly konečně přejít od slov k činům. Zároveň byste však měli odložit veškerou falešnou skromnost a uvědomit si, že máte stejný nárok na kvalitní mobil jako vaši milovaní potomci. Kupte si něco, co je přiměje, aby valili oči!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když na vás někdo, koho opravdu chcete vidět, nemá čas, není to proto, že by o vaši společnost nestál, ale proto, že jeho časový rozvrh mu častější kontakty neumožňuje. Kdybyste však byli trpěliví a počkali do začátku příštího týdne, všechno se změní.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11